Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 51

Wątek: tuż przed kupnem

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    Cytat Zamieszczone przez cuda71 Zobacz posta
    Też się dziwie, że jeszcze nie zakończył tej drugiej aukcji. Może czeka na lepszą okazję, wstępnie jesteśmy umówieni że mogę się zgłosić po odbiór od środy. Napisał, że będzie dostępny (tłumaczę sobie to świętami). Czytałem o tym "ku przestrodze", nieźle nawywijał gimbus. Myślę, że trzeba spróbować dopiąć transakcji. Z drugiej strony trochę mi to zajeżdza, bo ja sprzedając samochód za 15k musiałbym być mocno przyciśnięty żeby obchnąć za 8,4k. Albo coś jest nie tak i koleś milczy.
    Ogólnie kolego osobiście uważam, że to co piszesz to zwykła ściema. Poczekamy, zobaczymy, wkleisz normalne zdjęcia a nie kopiuj/wklej z allegro.

Zaawansowany Użytkownik Awatar zdzichu290186
    BMW
    było E32 735 R6
    Odliczam dni do zrealizowania kupna e32 750iA z 1990r. Obecnie realizuję odbudowę Chevroleta Camaro z 1987r. Pozdrawiam
    Kolego cuda71, to pochwal się chociaż jakimiś fotkami, tego Camaro, podejrzewam, że nie tylko ja jestem ciekawy projektu ;)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 750iA
    pochwalę się jutro jak tylko dopadnę stacjonarnego kompa, ale mogę wkleić linka do youtuba, tyle że to filmik chyba sprzed 2 lat
    http://www.youtube.com/watch?v=N7VZvdqv58w

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 750iA
    Kolego zavoli, tyle że ja potrzebuję pomocy przed kupnem, a nie jak już nabędę żęcha.

BMW
    E32 735
    Kolego, to nie jest forum wróżka.pl. Kup i se zrób - tak Ci mogę napisać.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 750iA
    Na forum f-body doznałem większej pomocy, choć też zaczynałem z camaro od początku nie wiedząc nic. Faktycznie kup i se zrób - dobre motto.

BMW
    E32 735
    Na forum f-body doznałem większej pomocy, choć też zaczynałem z camaro od początku nie wiedząc nic. Faktycznie kup i se zrób - dobre motto.
    Też swego czasu byłem na f-body, widocznie tam nie było przypadków z szalejącymi gimbusami. Wybacz, póki nie zobaczę zdjęć innych niż allegro, to nie uwierzę.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 750iA
    Ale jak już będę miał ten samochód to raczej wezmę mocno do serca twoją zasadę .... i se zrób. Póki co świeże zdjęcia są rzeczą niemożliwą, a zaistniała sytuacja z jakimś gówniarzem kompletnie rozbija sensowną rozmowę. Myślę że f-body to jeszcze węższe grono ludzi w tym kraju, chociaż od takich gimbusów nie raz miałem propozycję odsprzedaży.
    Mam zatem jeszcze jedną kwestię do rozkminienia. Jeżeli wygrałem licytację to są jakieś obejścia żebym odstąpił od kupna tego samochodu. Czy ta druga licytacja za 15k kup teraz, może być przyczyną odstąpienia od kupna samochodu?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    X5 4.6IS+E38 LIFT+330i Cabrio
    Ale jak już będę miał ten samochód to raczej wezmę mocno do serca twoją zasadę .... i se zrób. Póki co świeże zdjęcia są rzeczą niemożliwą, a zaistniała sytuacja z jakimś gówniarzem kompletnie rozbija sensowną rozmowę. Myślę że f-body to jeszcze węższe grono ludzi w tym kraju, chociaż od takich gimbusów nie raz miałem propozycję odsprzedaży.
    Mam zatem jeszcze jedną kwestię do rozkminienia. Jeżeli wygrałem licytację to są jakieś obejścia żebym odstąpił od kupna tego samochodu. Czy ta druga licytacja za 15k kup teraz, może być przyczyną odstąpienia od kupna samochodu?
    Czegos tu nie rozumiem... piszesz ,ze sie prawie zakochałeś itd. kupujesz cudo za połowę wartości kup teraz a teraz chcesz się wycofać?

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 750iA
    Zniechęciłem się po tej dyskusji. Jak będę potrzebował pomocy to będzie ... zrób se sam. Ale myślę że jest jeszcze noc i na nowo wrócą wspomnienia i marzenia o V12 tak idealnej że nawet moneta nie drgnie. Oj Pan Smorawiński namieszał wtedy w głowie (lata 90 w programie TVP pod redakcją Panów Zientarskiego i Borowczyka).