Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 24

W±tek: W E S E L E "podwózka" ³ódzkie - p

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2008
    Na moj± osobê i autko przyjdzie czas i oczywi¶cie nie omieszkam tego zrobiæ, ale póki, co proszê o konkrety odno¶nie 27.09.2008r

wstrz±¶niêty nie zmieszany Awatar WojtekD
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    e38 728 iA
    Sk±d
    Warszawa
    Blog
    11
    Ja odpadam ;(
    Gra muzyka

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2008
    Wielka szkoda :-(

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    BMW 7系列
    Sk±d
    ワルシャワ
    lenox - zastanów siê...

1. wpadasz na obce forum gdzie nikt Ciê nie zna,
    2. nie przedstawiasz siê, chocia¿ zaakceptowa³e¶ regulamin który tego wymaga³ (!),
    3. dalej zwracasz siê do forumowiczów, ¿eby przyjechali na ¶lub ludzi, których nikt tu nie zna,
    4. na ponown± pro¶bê o przedstawienie siê odpowiadasz, ¿e przyjdzie na to czas...

Na co Ty w³a¶ciwie liczysz?
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2008
    Ju¿ wiem na pewno, ¿e nie na Ciebie, ale mo¿e s± tacy, którzy maj± na to ochotê!

Super Moderator Awatar Anatol
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    e38 735 iA
    Sk±d
    Warszawa

7ka
    Go¶æ
    ja takze odpadam :hah:

u¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    Ma³a Ladacznica E30 M10 Coupe
    Sk±d
    WPI
    Na mnie tez mozesz NIE liczyc :D
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Cytat Zamieszczone przez lenox
    Ju¿ wiem na pewno, ¿e nie na Ciebie, ale mo¿e s± tacy, którzy maj± na to ochotê!
    Mysle ze sie mylisz , tutaj kazdy kazdego szanuje i przy okazji zasady ktore tu panuja ..

Na mnie tez mozesz NIE liczyc
    Jak na górze tak na Dole , Jak w ¶rodku tak na zewn±trz..

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2008
    BMW
    750iL
    Sk±d
    UK
    lenox na lito¶æ Bosk±, posiadanie e38 NIE jest karta wstêpu do 7er.pl i NIE upowa¿nia ciê do aroganckich odzywek wobec cz³onków Tej spo³eczno¶ci.

To nie jest pierwsze lepsze forum dla mi³o¶ników odzie¿y sportowej (typu: "KU*** ZIOMÓ¦ BUJAM SIE NA MIESCIE BEEMWICOM SE A TU MI CO¦ PIERDYK£O I TAK GRZECHOCZE NO O TERAZ MAM ZONKA CO TO JEST TY TO ROZKMINIASZ? A JAK NIE WIESZ TO S******LAJ NARA").

Tutaj panuje charakterystyczny klimat, na ktory trzeba by³o d³ugo zapracowaæ (mam tu na mysli "starych wyjadaczy" ;) ). Obowi±zuje tutaj atmosfera ¿yczliwo¶ci i wspó³pracy, wzajemnej pomocy, swobody przekonañ i pogl±dów oraz OBOWI¡ZEK wyra¿ania ich w sposob niewulgarny i niekrzywdz±cy pozostalych forumowiczów.

Nie ma tu zatem miejsca na ignorancjê, olewactwo, bezczelno¶æ czy zaborczo¶æ. Jako m³ody forumowicz, zw³aszcza "nieprzedstawiony" jeste¶ zobowi±zany podporz±dkowaæ siê grupie. Na rozpychanie sie ³okciami zwyczajnie nikt sobie tu nie pozwoli.

Proszê Ciê, powertuj najpierw trochê 7er.pl, poczytaj wypowiedzi Masterów/Moderatorów i Adminow zarówno w tematach powa¿nych (Mechanika) jak i tych "na luzie" i zdecyduj czy jest to miejsce dla Ciebie.

Nie ³am siê, dasz radê tylko troche dobrej woli... ;)

Mniej pisz a wiêcej czytaj.

Pozdrawiam

Micha³

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •