Na moją osobę i autko przyjdzie czas i oczywiście nie omieszkam tego zrobić, ale póki, co proszę o konkrety odnośnie 27.09.2008r
Na moją osobę i autko przyjdzie czas i oczywiście nie omieszkam tego zrobić, ale póki, co proszę o konkrety odnośnie 27.09.2008r
Ja odpadam ;(
Gra muzyka
Wielka szkoda :-(
lenox - zastanów się...
1. wpadasz na obce forum gdzie nikt Cię nie zna,
2. nie przedstawiasz się, chociaż zaakceptowałeś regulamin który tego wymagał (!),
3. dalej zwracasz się do forumowiczów, żeby przyjechali na ślub ludzi, których nikt tu nie zna,
4. na ponowną prośbę o przedstawienie się odpowiadasz, że przyjdzie na to czas...
Na co Ty właściwie liczysz?![]()
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Już wiem na pewno, że nie na Ciebie, ale może są tacy, którzy mają na to ochotę!
ja takze odpadam :hah:
Na mnie tez mozesz NIE liczyc :D
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
Mysle ze sie mylisz , tutaj kazdy kazdego szanuje i przy okazji zasady ktore tu panuja ..Zamieszczone przez lenox
Na mnie tez mozesz NIE liczyc
Jak na górze tak na Dole , Jak w środku tak na zewnątrz..
lenox na litość Boską, posiadanie e38 NIE jest karta wstępu do 7er.pl i NIE upoważnia cię do aroganckich odzywek wobec członków Tej społeczności.
To nie jest pierwsze lepsze forum dla miłośników odzieży sportowej (typu: "KU*** ZIOMÓŚ BUJAM SIE NA MIESCIE BEEMWICOM SE A TU MI COŚ PIERDYKŁO I TAK GRZECHOCZE NO O TERAZ MAM ZONKA CO TO JEST TY TO ROZKMINIASZ? A JAK NIE WIESZ TO S******LAJ NARA").
Tutaj panuje charakterystyczny klimat, na ktory trzeba było długo zapracować (mam tu na mysli "starych wyjadaczy" ;) ). Obowiązuje tutaj atmosfera życzliwości i współpracy, wzajemnej pomocy, swobody przekonań i poglądów oraz OBOWIĄZEK wyrażania ich w sposob niewulgarny i niekrzywdzący pozostalych forumowiczów.
Nie ma tu zatem miejsca na ignorancję, olewactwo, bezczelność czy zaborczość. Jako młody forumowicz, zwłaszcza "nieprzedstawiony" jesteś zobowiązany podporządkować się grupie. Na rozpychanie sie łokciami zwyczajnie nikt sobie tu nie pozwoli.
Proszę Cię, powertuj najpierw trochę 7er.pl, poczytaj wypowiedzi Masterów/Moderatorów i Adminow zarówno w tematach poważnych (Mechanika) jak i tych "na luzie" i zdecyduj czy jest to miejsce dla Ciebie.
Nie łam się, dasz radę tylko troche dobrej woli... ;)
Mniej pisz a więcej czytaj.
Pozdrawiam
Michał