i to jest cała prawda :) a na dodatek nie ma sensu blokować telefonu bo wszyscy już wiedzą jak go odblokowac :)
Heh. Już widziałem to ;)
http://www.gsm-pl.com/modules/altern...oryid=6&page=0
To jest chyba najbardziej przereklamowany telefon...
"Kiedyś był złoty łańcuch, dresy, czarne BMW... a teraz jest iPhone3G" ;D
Mało tego, mieszkam czasami na przeciw hotelu Radisson (w Szczecinie). W czwartek wieczorem pod hotelem rozłożono pawilon z światłami, diodami itd, dj-em i nagłośnieniem. Niby odliczali czas do premiery, muzę grali. Zainteresowanie? ZEROWE - Stały tam 3 osoby (zob. załączone zdjęcie), i widać że to z ekipy tego pawilonu. Około 22 wyłączyli muzykę bo przyszedł do nich ktoś z hotelu (widocznie grubym bertom z Niemiec przeszkadzał hałas). Jeszcze przed 23 włączyli z powrotem ale ciszej, a zaraz po premierze zawinęli się pojechali... A Orange wciąż twierdzi że są na + na premierze iPhone - śmiech na sali
Z tym iPhone'm to jakaś straszliwa porażka... :razz: Od niedawna zainteresowałem się trochę różnymi urządzeniami mobilnymi i z tego co widze po prostu WSZĘDZIE jadą po nim równo (mam na myśli branżową prasę/portale/fora) :hah:
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Apple ma zajebistych marketingowców. Design ich produktów też jest ok. Poza tym tak jak piszecie - porażka...
tak wlasnie!Zamieszczone przez KubicaPL
teraz pasek od Prady, kaszkiet w krate, Audi S line oraz iPhone 3G
Mój znajomy ma to coś ood jakiegoś dłuższego czasu i raz jak miałem z tego zadzwonić to w końcu sie udało al emiałem ochote wywalić to pod koła TiR'a który przejeżdżał - mina znjomego byłaby super sprawą, napewno lepszą od tego czegoś.. to nie jest telefon to jest zabawka z opcją dzwonienia...
a ja używałem jakiś czas temu Ifona i powiem tak:
ludzie którzy nie potrafią wykorzystać jego możliwości psioczą , ja przywiozłem go z Londyny juz ponad 6 miechów temu i neguje co mówią poprzednicy na podstawie faktów:
1. Ifon kupowany jest jak komputer , czyli czysty sam system operacyjny , gry i takie tam
2. ifon po zainstalowaniu oprogramowania ma nastepujące fonkcje:
a) swirly mms - wysyła mms ( co udokumentowałem u Szweda)
b) video recorder - nagrywa filmy
c) freak - daje mozliwośc oszczedzania bo łączy sie z netem a telefonicznie rozmawiasz przez takie komunikatory jak : skype , messenger i freak
d) ma navi i to nie tylko mapowa ale taka w której trasa wyzanczana jest na bazie zdjęc satelitarnych google ( udowodnione u szweda)
e) safari - płynnie surfuje po necie , sciąga i obrazuje
f)obróbka cyfrowa fotek jest w nim zajebista
g)maile ściąga na bieżąco z dowolnej ilości skrzynek mailowych
h)zajebista baza danych w aplikacjach
no to tyle , teraz ifon lezy co prawda w szafie bo potzrebowałem smartfona z Windowsem do pełnej synchronizacji danych i wybrałem równiez nie typowo bo Samsunga i600, kazdy ma to czego potzrebuje
ale nie ma sensu psioczyć nad czymś na czym sie nie zna:)
Easy
no ja tam iphone za bardzo nie znam, ale mają one jedną kluczową wadę, co udowodniono testami:
bateria jest zintegrowana w płycie i ma ograniczoną ilość ładowań - tak ok. 400-450, co starczy na max. 3 lata normalnego użytkowania.
Jeśli to jest bzdura, to mnie nie linczujcie, tylko proszę o wyjaśienie, bo takie testyistnieją - to mi kolega komputerowiec pokazał
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
kolega akurat ma racje , bateria posiada tzw pamięć chemiczną i rzeczywiśćie po trzech latach est out..ale kto w dzisiejszej dobie trzyma telefon dłużej niż 2 lata..konczy sie umowa abonamentowa i bierzesz nowszy i lepszyZamieszczone przez Hubertus7er
BEZ KOMENTARZA..... ;D