Garaż jest, pajączek od 4 miesięcy taki sam, tylko lampki brak :D
Garaż jest, pajączek od 4 miesięcy taki sam, tylko lampki brak :D
Lampkę kupisz na allegro. Dwadzieścia parę złotych.
Są nawet za niecałe 11zł, ale czekam jednak do wiosny. Wygodniej, przyjemniej :)
http://allegro.pl/tester-uv-banknoto...103264067.html
Ten zestaw jest niekompletny. Naprawiałem takie pierdutki kilka razy już w firmie i Pan skomentował ten produkt krótko: brak pompki, nie wpompujesz porządnie kleju.
Problem w tym, że ten klej trzeba zaaplikować do tej tulejki z przyssawkami a następnie pod ciśnieniem wtłoczyć tak by wypełnił idealnie pęknięcie, bo jak inaczej ? sam nie wpłynie w takie mikro-szczeliny.
Lampki UV też nie porzebujesz, nie potrzeba czystego nieba żeby promienie UV były (prosty przykład - przyciemniające się okulary fotochromy a jakoś słońca nie ma). Może po prostu godzinkę dłużej poczekasz ale to chyba nie problem - jedno piwko więcej ;)
Tam jest taka tulejka z wkręcanym tłokiem. Może i ciśnienie nie duże ale zawsze coś ciśnie :)
miałem takie cos, badziew...
odprysk z mini pajączkiem,
Preparat podobno nadaje się tylko do pęknięć bez odprysków.
ratovnik: w Paniówkach za 50zł naprawiają 100% skutecznie każdy ubytek w szybie.
Z pajączkiem i pęknięciem jest jeszcze jeden problem - trzeba go na końcach nawiercić, jak nie macie specjalnej wiertarki (żeby nie przejść przez obie warstwy szyby) to sobie darujcie robotę bo (jak mowiłem) za 50 zrobi to ktoś sprawnie. A jak nie nawiercisz to pajączek pojdzie dalej.