Z tym ¿e teraz to wiadomo kto to :D
Z tym ¿e teraz to wiadomo kto to :D
Wierny marce :) E30 & 7er V8 w manualu
Opublikowaæ dane dzieciaka i tyle...mo¿e siê trochê przestraszy i przestanie siê wyg³upiaæ.
Sk±d siê bior± tacy idioci :) Przynajmniej go¶cinny, zaprosi³ na Pragê :D
Jakie trzeba mieæ kompleksy..........?
Albo ja siê starzeje albo... PiS dojdzie do w³adzy![]()
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Troszkê sie pomyli³ ch³opaczek :D Trafi³ na kogo¶ cwañszego od siebie :)
Z tego co ja siê orientujê gdzie kolega mieszka w £odzi to raczej nie wybieraj siê tam Grabs. Nie warto siê szarpaæ, a klimat jest tak ciekawy, ¿e moja ¿ona jest z tamtych okolic, a ja siê tam nie zapuszczam nawet :)
Ch³opaki nie maj± nic do stracenia, bo zazwyczaj nic nie maj±.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 31-03-2013 o 09:41
pozdrawiam Bartek
Grabs, je¶li mo¿esz to napisz mi na PW nr GG tego go¶cia, bo mam pewn± teori± na ten temat i chcia³bym to sprawdziæ ;)
Mam dwa nr GG, z których ten koles do mnie pisa³, z pierwszego napisa³ ze jest z ³odzi ale tymczasowo mieszka w szczecinie i chcia³ sie zamienic za wisniowe e32 V8 które jest u nas na forum, wczoraj skojarzy³em fakty i to ta sama osoba :) Zaraz podrzuce Ci na pw nr GG, dzisiaj znów do mnie pisa³, przepraszal, poda³ sam swoje dane, t³umacz±c ze osoba o której wczoraj mówi³em to nie on, (wczoraj by³ strasznie oburzony jak wys³a³em mu te zdjecia z tematu :D ) Teraz mówi ze jest ze Starachowic, nazywa sie £ukasz i zna KaczegoDj :D
http://photos.nasza-klasa.pl/1698773...77bc62f71.jpeg to ta osoba która jest na zdjeciu z E32 na tablicach TST, na maila którego poda³ mi do zdjêc i pisa³ ma konto na Fb o innych danych ni¿ ten na NK, ale osoba ta sama :D Zobaczymy co dzis zacznie krêcic :)