Grabs, masz cierpliwość, szczerze mówiąc mając profil i kontakt do jego znajomych chyba dość łatwo ustalić konkretne miejsce zamieszkania tego pacjenta i złożyć mu wizytę :)
Grabs, masz cierpliwość, szczerze mówiąc mając profil i kontakt do jego znajomych chyba dość łatwo ustalić konkretne miejsce zamieszkania tego pacjenta i złożyć mu wizytę :)
Tylko czekac kiedy przerzuci się na e65/66 ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
800 19:46:07
nawet jak przyjedzies
800 19:46:08
to ja ci w********
800 19:46:19
cynk do kolesszków
i lezysz
smieciu
800 19:46:22
BMW E32 750
Ja 19:46:30
najgorszy frajer sie kolegami obstawia
Bez kitu trzeba zrobic z nim porządek bo już mnie zaczyna irytować jego podejscie
Wierny marce :) E30 & 7er V8 w manualu
Chłopaki ciesze się, że założył drugie konto sprawa wylądowała na policji opisane jest co robił podane są dwa konta na nk prawdziwe i sfałszowane, posługiwanie się czyimiś zdjęciami pisząc że są jego, Jutro będą składane dalsze zeznania i zbieranie dowodów obciążających których zresztą u nas na forum już trochę jest po czym rozpocznie się postępowanie karne przeciwko temu typowi jego tożsamość jest już znana reszta to już drobnostka, trolować w necie można ale do czasu a gość przebrał miare z podszywaniem się i się doigra.
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 01-04-2013 o 19:29
Mimo, że mój kolega łukasz nie jest już członkiem 7er to nikt by sobie na jego miejscu nie pozwolił żeby ktoś się pod niego podszywał. A Gość po prostu się nie cacka pojechał na komende i sprawę zgłosił. Dojście po IP nie powinno stanowić problemu tym bardziej że mamy konto na nk nawet jeśli nie prawdziwe to Adresy IP różnych loginów doprowadzą do tej osoby.
A ja jestem bardzo ciekawy zakończenia całej tej historii, bo jak by nie było to najprawdopodobniej i ja miałem to szczęście być na celowniku tego dzieciaka :)
Swoje konto usunął ale przewidziałem to i strony wraz z zawartością dokładnie zapisałem na komputerze, ja byłem też w to wmieszany więc chętnie zebrałem dowody które dam Łukaszowi a on przekaże je jutro w odpowiednie miejsce :)
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 01-04-2013 o 19:48
no i brawo panowie,trzeba wyrwać chwasta ;)!!