Znów się dowiaduję nowinki. Nie mam czegoś takiego z mojej biedocie chyba, ciągle ręcznie zamykam i czuję smród jak nie zdążę :) Klimatyzację mam. Jak się nazywa tak opcja, z tym czujnikiem aby był ? Klimatronik trza mieć ?
Znów się dowiaduję nowinki. Nie mam czegoś takiego z mojej biedocie chyba, ciągle ręcznie zamykam i czuję smród jak nie zdążę :) Klimatyzację mam. Jak się nazywa tak opcja, z tym czujnikiem aby był ? Klimatronik trza mieć ?
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Pierwsze widzę, czyli nie mam :)
Jak nie masz, to możesz sobie dołożyć - prosta sprawa: panel klimy z przyciskiem, 4 kabelki z pinami, wtyczka, czujnik i schemat z WDS'a.
Odgrzebuje kotleta. Gdzie w koncu dokaldnie jest czujnik, bylo info ze nad podluznica lub na gorze pod oslona chlodnicy albo niby przy filtrach przeciwpylkowych. Probowalem zlokalizowac u siebie i nie znalazlem, widzialem kawalek ustrojstwa przypominajacego wygladem w/w czujnikiem i zlokalizowaengo tak jakby pod zbiornikiem wyrownawczym plynu chlodzenia. To to? Bo jesli tak to lapa mi sie niestety tam nie miesci...Mam nadzieje ze jest gdzies bardziej na wierzchu..
dobra sorry za OT chodzilo mi o e38 a nie o e65/66:)