Fotel kierowcy, to nie problem, raptem ok. 300zł i wygląda jak nowy - przerabiałem to u siebie.
Fotel kierowcy, to nie problem, raptem ok. 300zł i wygląda jak nowy - przerabiałem to u siebie.
Trochę się zawiodłem, jeżdżąc od kilku lat E34 touring sądziłem że jazda E38 przyprawi mnie o opad szczęki, w końcu nic nie będzie skrzypiało i telepało się środku a tu nie było tak różowo.
Wcześniej miałem E34 M20B20 z 90r sedan - jest dla mnie niedoścignionym jak dotąd wzorem sztywności karoserii - 0 pisków skrzypów, telepania czegokolwiek itp.
Zapewniam Cię, jakbyś jechał jakimkolwiek BMW z przebiegiem poniżej 200kkm to nic by nie telepało i skrzypiało, zresztą miałeś swoją e34. A tutaj trafiło Ci się pewnie jakieś 500kkm i to dobrze robione jak już było 350um.
pozdrawiam Bartek
Jeśli skrzypiało, to obstawiam, że musiało być coś grzebane/demontowane.
Mnie jeszcze ciekawi jedna sprawa. Może się mylę, ale fotele w tej e38 nie są fotelami przewidzianymi do tego modelu. Sam nie wiem, ale wyglądają mi na stołki z e32, bo takiego wzoru przeszyć nie kojarzę w e38. Podkreślam, może się mylę, najlepiej jednak, gdyby ktoś znający się lepiej na rzeczy zweryfikowałby moją wypowiedź.
Po wnikliwej analizie zdjęć foteli e32 i e38 obalam postawioną przeze mnie tezę ;p Niemniej, nadal wydają mi się dziwne tudzież niespotykane/niewidziane przeze mnie wcześniej :)
Ostatnio edytowane przez Ronin ; 29-03-2013 o 21:46
Widzę że oglądasz egzemplarze w granicach 5000tyś euro nie bierzesz pod uwagę wyjazdu po auto w tych pieniądzach masz duże pole do popisu w autach np. z prywatnej ręki z max wypasem i mimo wszystko z większym prawdopodobieństwem oryginalnego przebiegu np. tak na szybko mniejsze pieniądze ,lepszy wypas opłaty jakieś 2500zł http://suchen.mobile.de/auto-inserat...eatures=EXPORT
17 tyś z 1 kpl kół zimowe bądź letnie
Zdecydowanie z przebiegiem kręcone, obecnie mam czym jeździć więc nie mam parcia na kupno, jeżeli się coś konkretnego trafi to się zainwestuje.
Mylisz się.
Co do auta, po co snuć jakieś spiskowe teorie. Napisałem wcześniej, że należało kiedyś do użytkownika tego forum - więc może jego spytać o historie auta. Kojarze jak ją sprzedawał ze 3-4 lata temu i wtedy na liczniku było ~160tkm
Jeżeli wg Ciebie tak wygląda fotel po 500tkm to gratuluje dobrego samopoczucia.