witam . I od razu mam do was pro¶bê o pomoc chce byæ szczê¶liwym posiadaczem e38 znam siê co nie co na bmw gdy¿ mam ju¿ trzy latka bmw i nie chce innej marki tylko ¿e mam trójkê a tam mam ma³o miejsca (e30) dla czterech osób . Wiem ¿e w trójce trzeba patrzeæ na progi nadkola zw³aszcza przy rantach , klapê baga¿nika, na szpary pomiêdzy pokryw± silnika a przednimi b³otnikami itp. i tu pytanie na co mo¿e chorowaæ 7demka ??? znam siê do¶æ na mechanice swoje autko serwisuje sam . I dodam ze interesuje mnie tylko jednostka benzynowa jaki silnik by¶cie polecili , w sumie te¿ chcia³ bym skrzynie manualn± . A jak to jest z tym zawieszeniem(czyta³em na temat tego zawieszeni i wiêkszo¶æ mówi ¿e jest nic niewarte ) i silnikiem v8 (czyta³em ¿e siê odkrêca smog ) i to ju¿ moje pytanie jak to jest z tym alternatorem ch³odzonym ciecz± . Ju¿ tyle siê naczyta³em o e38 i g³ównie by³y to informacje daj sobie spokój kup sobie pi±tkê ale mi siê osobi¶cie nie podoba , nie neguje modelu 5 po prostu nie trafia w mój gust

Odpowiedz z cytatem