-
Vip
Vip
[mechanika] g³owica m30b35
Witam.Potrzebuje informacji na temat dobrego zak³adu remontuj±cego g³owice(spr.szczelno¶ci,planowanie)okolice Krakowa-Katowic.
Moja niestety pad³a
-
Zaawansowany U¿ytkownik
ja swoja robilem w poznaniu, daja gwarancje roczna itd, bez zarzutu
-
Vip
Vip
a jaki jest koszt-wiem zale¿y co do zrobienia i czy mo¿esz podaæ jaki¶ namiar
pozdro :)
-
Zaawansowany U¿ytkownik
placilem chyba 200zl ale dokladnie nie pamietam, namiar poszukam, ale kolega z klubu ma do sprzedania taka glowice sprawna z dotartymi zaworami nowymi uszczelniaczami itd,mysle ze cenowo sie dogadacie
-
Vip
Vip
-
Zaawansowany U¿ytkownik
jak dobrze pamietam jego nick to wojtek1990 czy jakos tak ale na pewno wojtek (boles³awiec)kiedys sie oglaszal w dziale sprzedam ze ma czesci do e32
-
Vip
Vip
dziêki.
Jutro jade sprawdziæ moj±.wygl±da ¿e by³a niedawno robiona.Za³o¿ona uszczelka erlig tylko wygl±da ¿e s³abo doci±gnieta i dlatego musze sprawdziæ g³owice
pozdro
-
Vip
Vip
G³owica zrobiona ,nowe uszczelki wszystko z³o¿one niby cacy-przejecha³em 80 km a tu k....
znowu ubywa p³ynu i co ciekawe woda w oleju i olej w wodzie tak naraz!Chuba blok albo krzywy albo pêkniêty-mia³ kto¶ lub s³ysza³ o taki przypadku?
-
Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
Mogli ¼le "zrobiæ" g³owice. :razz:
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
Kto¶ co¶ zepsu³ jakby nie patrzec... wiem ¿e w Katowicach-Miko³owie robi± bardzo dobrze g³owice, fak bo kasuj± sporo - ja pare lat temu p³aci³em za 6 garów co¶ 450-600z³ :(
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum