Cze¶æ, witam i znikam. Tematu nie bêdê ¶ledzi³, bo ogólnie mam xxxxx czy kto¶ kradnie zdjêcia i podnieca tym resztê. Jak mi chce kto¶ ukra¶æ zdjêcia, to niech mi poda mejla - sam mu prze¶le :neo:
Cze¶æ, witam i znikam. Tematu nie bêdê ¶ledzi³, bo ogólnie mam xxxxx czy kto¶ kradnie zdjêcia i podnieca tym resztê. Jak mi chce kto¶ ukra¶æ zdjêcia, to niech mi poda mejla - sam mu prze¶le :neo:
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 25-03-2013 o 17:50 Powód: Wa¿ s³owa...
Ludzie nie dajcie siê wkrêcaæ.!! !!
Kole¶ jest z £odzi pstryka foty cudzym 7er. Zrób zdjêcie ryja albo z kartk± ,za szyb± w ''swoim'' e32 jak na zbiorniku.tv a b³ogos³awieni ci co nie widzieli a uwierzyli. Ja jestem na NIE i mnie nie wkrêcisz. Foty które wklei³e¶ jako swoje e32 s± fotami kolekcjonera z chorwacji tylko ma on tyle zdjêæ ¿e ciê¿ko jest siê po³apaæ które to by³y i na której stronie.
Nie ma co biæ posty. Cieszymy siê ze jeste¶ fanem e32 doro¶niesz to sobie kupisz i spe³nisz marzenia ale nie siej fermentu i ob³udy, za prawdê powiadam Ci !!
Jak German to Anna.
Hehe troll ci napisa³ by³ i widzia³. A jak chcesz to moge podes³aæ filmik .
My¶lisz ¿e jestem oszustem tym który wkleja³ fotki ? to siê grubo mylisz . :)
Zapraszam do £odzi na ulice Potza : hala expo .
Ciekawe jak mam zrobiæ t± kartke za szyb± :D Jak aparat nie uchwyci :)
Po za tym na 730i mam wielki napis BMW TORUÑ , kiedy¶ tam je¿dzi³em to by³y czasy :)
Jak chcesz dalej brn±æ w te k³amstwa to przynajmniej lepiej siê przygotuj.
Klikaj±c w zdjêcie w twoim podpisie na BKP otwiera siê album imageshack u¿ytkownika grjama750's
Widaæ ci maniacy 750tki tak dobrze siê pod Ciebie podszywaj±, ¿e nawet Ty korzystasz z ich galerii :one:
No w tym momencie pad³em ze ¶miechu. :D Te zêby to chyba mleczaki by³y, mam nadziejê, ¿e smakowa³y.
Pytanie pochodzi z forum BKP
A tak poza tym, to powitaæ na forum.
... daj sobie siana bo i tak nic nie rozumiesz, jeste¶ têpy. Uwa¿asz siê za maniaka e32, mia³e¶ kupiæ blende od tego typa w Wawie i co kupi³e¶ ? :D Daj sobie siana.
Ja siê pytam Gdzie Jest moderator ?? :D jazda z tym ¶mieciem gdzie jego miejsce !! jak popuszczê wodze fantazji to siê tuczi na mnie obrazi :D
p.s - yaz - brawo a poza tym to juz m³ody nie ma pomys³ówPrawo jazdy masz w ogóle Norbi :D ? bo jak nie masz to ja chêtnie Cie powo¿ê wiesz? Bêdzie fajnie mówiê Ci
:bad:
![]()
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥
£atwo siê zgubiæ, gdzie¶ miêdzy marzeniami, otaczani szarymi problemami os±dzani pochopnie ...
Po co p³acz i skrucha? P³omieñ chwili, wolno¶æ z³ap i nie daj siê oszukaæ.
AJK : ( ♥
ooooo, dlaczego tak szorstko zêbo-zjadaczu, prawda jest a¿ tak niewygodna?
Napisz gdzie tak stwierdzi³em, a postawiê Ci kratê Bakusia. /nieletnim alkoholu nie podajê/
Musi byæ równowaga w przyrodzie, ja jestem têpy, a Ty bystry...
...bystry jak woda w kiblu.
Ca³y dzieñ zastanawia³em siê czy to ponowna próba-zmy³ka czy prawda. Argumenty Yaz'a mnie przekona³y. Sprawdzi³em osobi¶cie i adres zdjêcia z sygnatury/podpisu usera BumerV12 i Norbi_1221 s± identyczne, czyli pochodz± z albumu Grjama750's. Koniec tego dobrego... :triniti:
:514:NorbiE32 :505:
:514: BumerV12:505:
![]()