Cześć, witam i znikam. Tematu nie będę śledził, bo ogólnie mam xxxxx czy ktoś kradnie zdjęcia i podnieca tym resztę. Jak mi chce ktoś ukraść zdjęcia, to niech mi poda mejla - sam mu prześle :neo:
Cześć, witam i znikam. Tematu nie będę śledził, bo ogólnie mam xxxxx czy ktoś kradnie zdjęcia i podnieca tym resztę. Jak mi chce ktoś ukraść zdjęcia, to niech mi poda mejla - sam mu prześle :neo:
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 25-03-2013 o 16:50 Powód: Waż słowa...
Ludzie nie dajcie się wkręcać.!! !!
Koleś jest z Łodzi pstryka foty cudzym 7er. Zrób zdjęcie ryja albo z kartką ,za szybą w ''swoim'' e32 jak na zbiorniku.tv a błogosławieni ci co nie widzieli a uwierzyli. Ja jestem na NIE i mnie nie wkręcisz. Foty które wkleiłeś jako swoje e32 są fotami kolekcjonera z chorwacji tylko ma on tyle zdjęć że ciężko jest się połapać które to były i na której stronie.
Nie ma co bić posty. Cieszymy się ze jesteś fanem e32 dorośniesz to sobie kupisz i spełnisz marzenia ale nie siej fermentu i obłudy, za prawdę powiadam Ci !!
Jak German to Anna.
Hehe troll ci napisał był i widział. A jak chcesz to moge podesłać filmik .
Myślisz że jestem oszustem tym który wklejał fotki ? to się grubo mylisz . :)
Zapraszam do Łodzi na ulice Potza : hala expo .
Ciekawe jak mam zrobić tą kartke za szybą :D Jak aparat nie uchwyci :)
Po za tym na 730i mam wielki napis BMW TORUŃ , kiedyś tam jeżdziłem to były czasy :)
Jak chcesz dalej brnąć w te kłamstwa to przynajmniej lepiej się przygotuj.
Klikając w zdjęcie w twoim podpisie na BKP otwiera się album imageshack użytkownika grjama750's
Widać ci maniacy 750tki tak dobrze się pod Ciebie podszywają, że nawet Ty korzystasz z ich galerii :one:
No w tym momencie padłem ze śmiechu. :D Te zęby to chyba mleczaki były, mam nadzieję, że smakowały.
Pytanie pochodzi z forum BKP
A tak poza tym, to powitać na forum.
... daj sobie siana bo i tak nic nie rozumiesz, jesteś tępy. Uważasz się za maniaka e32, miałeś kupić blende od tego typa w Wawie i co kupiłeś ? :D Daj sobie siana.
Ja się pytam Gdzie Jest moderator ?? :D jazda z tym śmieciem gdzie jego miejsce !! jak popuszczę wodze fantazji to się tuczi na mnie obrazi :D
p.s - yaz - brawo a poza tym to juz młody nie ma pomysłówPrawo jazdy masz w ogóle Norbi :D ? bo jak nie masz to ja chętnie Cie powożę wiesz? Będzie fajnie mówię Ci
:bad:
![]()
♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥
Łatwo się zgubić, gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami osądzani pochopnie ...
Po co płacz i skrucha? Płomień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać.
AJK : ( ♥
ooooo, dlaczego tak szorstko zębo-zjadaczu, prawda jest aż tak niewygodna?
Napisz gdzie tak stwierdziłem, a postawię Ci kratę Bakusia. /nieletnim alkoholu nie podaję/
Musi być równowaga w przyrodzie, ja jestem tępy, a Ty bystry...
...bystry jak woda w kiblu.
Cały dzień zastanawiałem się czy to ponowna próba-zmyłka czy prawda. Argumenty Yaz'a mnie przekonały. Sprawdziłem osobiście i adres zdjęcia z sygnatury/podpisu usera BumerV12 i Norbi_1221 są identyczne, czyli pochodzą z albumu Grjama750's. Koniec tego dobrego... :triniti:
:514:NorbiE32 :505:
:514: BumerV12:505:
![]()