Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 50

Wątek: CB i 7er

Początkujący Użytkownik
    ja tez uzywam CB na poprzednim aucie mialem antenke sirio 1m na magnesie, teraz na 7 zakupilem presidenta floride, jak to napisal Sebek mala zgrabna i przez wielu uwazana za najlpsza w swojej klasie, ale mimo to sporo jej brakuje do metrowego bata. jesli chodzi o radio to uzywam unidema 510, bez zbednych bajerow i solidne.

Podsumowujac to chyba raczej watro. Wyobrazacie sobie komunikacje na zlotach, spotach? I ja posiadam i sobie chwale, tylko chcialbym gdzies tak zamontowac, zeby nie bardzo bylo widac.

Banned
    BMW
    e4444
    Też mam małego presidenta na magnes ale szukam jeszcze mniejszej, odbiera różnie średnio do 5 km mi to starcza

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez Sebek

Antenke kupie sobie krotka - podoba mi sie PRESIDENT Florida - krotka, czarna, zgrabna i na magnes.

Obrazek

na tej antenie mamy same problemy w pracy przy strojeniu itp, sam sprzedalem z 3szt i 2 klienci zwrocili bo to szajs, sebek zastanow sie,

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Chodzi u mnie juz 2 miechy :D

Tej antenki sie nie stroi - ten plastik to pic.

Uzywam jej tylko na autostradzie - i wystarcza.

Sebek
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Początkujący Użytkownik Awatar Devil
    BMW
    e65 745ia silber

Uniden

Witam.Ja ma UNIDEN PRO 510xL dosłownie dwa pokretła ale zdaje egzamin bo ma wyciszenie szumów na manualnym przełaczniku !! antena jakies 30 cm na bagazniku (zobacz zdjecie ) radio w samochodzie mam na rzepy z tasmą samoprzylepną 3 w poprzek i trzyma lepiej niz sruby itp..no i nie zniszczysz tapicerki!! (zdjecie ) mozna je kupic na Allegro w dziale z CB radiami.Jezeli chodzi o zasieg to rewelacji nie ma,ale te 3-4km ściąga bez problemu !! A to wystarczy?! Nie polecam tym którzy mają lampy diodowe z tyłu bo są od nich straszne zakłócenia(przynajmniej u mnie).Kable lecą prawą stroną jak juz ktos wspomniał z kolegów ,ale zabawy z przłożeniem troszke jest !!Pozdrawiam.

A poduchy sie swieca Devil. Czyzby mata pasazera?

Początkujący Użytkownik
    ja posiadam presidenta jonsona II ASC, i antenka sirio ml 145. Zestawik idealny. Antenka bez problemu trzyma sie przy ok 200km/h a radyjko to bajka. Zero jakichkolwiek trzaskow, szumow, itp. Co prawda radyjka pakuje do auta jak jade w trase i znajduje sie na siedzeniu pasazera w e36 ale zestawik w/w godny polecenia! Zastanawiam sie czy do e38 uzywac tej samej antenki, czy kupic jakas krotsza na stałe?

Vip Vip Awatar ArekLand
    BMW
    E38 2.8i "Zender"
    Panowie ja założyłem antenę "Sirio" (albo jakoś tak się to pisze ) antena 3 zakresowa do Radia, GSM i CB podłączyłem CB . Ciągnie ładnie - choć krótka, ale przynajmniej nie szpeci mi Bumy - zobaczcie to to na dachu, a radio Alan zamontowane przy nogach kierowcy, żeby był szybki dostęp . Mało kto domyśla sie, że to CB, więc kiedyś opier.... "Misiaków", którzy jechali nieoznakowaną 2 samochody przede mną :hah:

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E36
    To Sirio Triflex? Ona jest mocno niepozorna :)
    A powiedz jak z montażem? Dużo trzeba rozebrać? Ingerować w blache?

Uprawnienia umieszczania postów