Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 50

Wątek: CB i 7er

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Normalny to on będzie ale do 1 km
    czyli na zlotach będę Was słyszał :D

A jaki Kronos masz Ty zasięg na swojej antenie ??
    Pić trzeba ! Jeść można !

Vip Vip
    BMW
    e38 750iL, e66 750iL :)
    Na zlotach to na bank.

Na swojej w terenie zabudowanym ok. 5-7 km poza ok.15 km. Głównym problemem CB są urządzenia elektryczne, kable itd itd. obniżają one znacząco zasięg i jakość odbioru.

Vip Vip Awatar Pablo_gl
    BMW
    E65 740d, E38 740i
    No ja mam bardzo podobny zasięg do Kronosa i uważam że większy jest niepotrzebny bo za dużo się nakłada... ;)
    Dreams from Dreams - 7er...

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    I ja tez przekonalem sie na ostatnim spocie w Zabrzu (a takze po drodze do Zabrza ;D ) o plusach Radia CB w aucie.

Pozyczylem na weekend, i po tych dwoch dniach stwierdzilem ze juz nigdy bez radia w trase nie wyjade.

Moje stare radyjko (Albrecht AE5180) wlasnie sie przerabia na 240 kanalow AM i FM + 6 Watt wzmocnienia i -5khz (polskie polowki).

Antenke kupie sobie krotka - podoba mi sie PRESIDENT Florida - krotka, czarna, zgrabna i na magnes.

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    @7ka -

niemieckie radio bez funkcji przelaczania na inne kraje nie bedzie optymalnie chodzila w polsce, tym bardziej ze niemcy maja tylko 12 kanalow AM z 1 Watt wzmocnienia.

Tak dla informacji - zebys wiedzial :D

Cytat Zamieszczone przez olejus
    jakie polecacie CB (kiedyś miałem Alan 28 midland) ale to już staroć Obrazek
    bardzo fajne radyjko alanik 28 swoją drogą stoi na allegro lepiej niż nie jedna nówka.Ja radyjka używam na codzień w ciężarówce a na weekend bat lemm na magnesie i skromna ONWA TURBO do zapalniczki skrzynia w pozycji S i do przodu :D
    Cеребряный бумер

20'' inch ALPINA Wheels

Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam

Zaawansowany Użytkownik Awatar phdream
    BMW
    E38 740i 6M
    w/g mnie best zestaw to president!Krotka antenka radyjko i w droge. :)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    dokladnie- najlepszy zestawik to president a co do samego cb to jest mega sprawa- nie tylko pozwala zaoszczedzic ale i nie pozwala zasnac na drodze :D przekonalem sie o tym na ostatnim spocie w wawce (radyjko pozyczone). Jako ze jechalem sam i w zasadzie nie zalezalo mi na estetyce, to radyjko poprostu lezalo sobie na fotelu pasazera- w sumie i tak tylko korzystamy z CB w trasie (nie smigam zbyt czesto w trasy, to moze sobie lezec na fotelu bez kombinacji alpejskich) a co do wypowiedzi trola (ze na radiu mowia czysto, a jednak stoja i lowia na suszare), to musze sie nie zgodzic. Predzej powiedza ze ktos stoi a okazauje sie ze juz sie zwinal i go nie ma, niz CB wsadzi na mine drugiego CB'kozaka ;D piekna sprawa Panie/Panowie- polecam goraco ;D
    BEZ KOMENTARZA..... ;D

Vip Vip
    BMW
    e38 750iL, e66 750iL :)
    Krótka antena może i estetyczna ale odbiera tylko dzięki mobilkom którzy mają 1,5;2-metrowe baty.. Na magnes polecam serię ml-145 (sirio-podobno najlepsza, president, midland) magnes trzyma do końca skali prędkości :/ , lub Indiana 90 Presidenta tylko żeby była na magnes trzeba go kupić. :D

Zaawansowany Użytkownik

heh

ja mam CB i też sobie chwale....ale nagorsza jest " pysia pysia"

Easy
    trahit sua quemque voluptas

Wergiliusz

هناك تحديات للمبارزة من الذين يمكن ان يقتلك: ويقول المثل القديم

Uprawnienia umieszczania postów