Nie dostaniesz żadnej odp. Kiedyś jak wysyłałeś zapytanie to odp. dostawałeś w bardzo szybkim czasie , teraz jak widać tak jak napisałeś 'wolna amerykanka'
Nie dostaniesz żadnej odp. Kiedyś jak wysyłałeś zapytanie to odp. dostawałeś w bardzo szybkim czasie , teraz jak widać tak jak napisałeś 'wolna amerykanka'
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Sebek ma racje : żadne brewki , kolorowe grille czy inne dziadostwa. Ja mam fabrycznie obnizone auto i przyciemniane szyby. Do tego felgi 20 ładne i auto jak postawie przy ,,zwyklej'' e65 wyglada jak polonez do malucha. W tym aucie sie tuningu optycznego raczej nie stosuje, a broń boże jakieś wydechy brzęczące czy tego typu rzeczy...A jak ktos szuka auta do tuningu to niech kupi 15letnią 3ke i wklada pieniachy , bo w 7mce nawet nie wypada...
Ostatnio edytowane przez Riki ; 09-04-2013 o 12:19
Riki co ty chlopie gadasz . Nie jest nigdzie napisane jakie auta mozna tuningowac a jakie nie . Jak ktos ma ochote i pieniadze to niech sobie tunonguje , jak sie komu podoba . Tym bardziej co ladne dla jednego nie koniecznie tez jest ladne dla 2 giego .
Kwestia gustu. To tak jakbys w Ferrari chcial wrzucic jakieś brewki...no prosze ja Ciebie. Są auta ,ktorych sie nie powinno ,,dotykac'' bo one maja takie byc jak wyjechaly z fabryki i e65 jest jednym z nich. No chyba ,ze ktos ma wersje przedliftowa , to jak wymieni przod na poliftowa to nikt nie bedzie narzekał , bo ten z przed liftu to dowcip jest konkretny:D Jeden lubi rybki, inny woli cip...
A to ,ze tytul tego tematu jest Tuning optyczny e65 2001-2005, a gosciu wkleja foty z tuningiem wersji 2006-2008 to juz nie mam zadnych pytan
Ostatnio edytowane przez Riki ; 09-04-2013 o 14:03
Mi tam sie bardziej podoba przód przed lifta niż po lifta. Do tego dokładam zderzak ac schnitzer, dokładkę Hamanna albo pakiet walda i mamy mistrzowski przód ;)!!
tak mi sie marzy, może kiedyś ;)
Riki w kanonach forum owych juz twoje auto to wies tuning bo masz szyby przyciemnione " w takim aucie jak e65 nie przystoi przyciemniac szyb "
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Przy kolorach innych jak czarne w pelni sie z tym zgadzam , bo to źle wyglada, ale u mnie w czarnuli dodaje to uroku akurat :) jak pisalem wczesniej ,jest to tylko kwestia gustu . Najwieksza wies to jest wymienic sobie tylne lampy na białe i doczepianie nakladki na wydech...