Ta na pewno nie ma/miała fabrycznie xenonu, widać że jest regulacja zasięgu świateł.
http://otomoto.pl/bmw-730-730d-e65-C25241854.html ------ ta tez nie ma xenonu.
Bordowa też nie ma xenonu.
PS : Nie pisz posta pod postem.
Ta na pewno nie ma/miała fabrycznie xenonu, widać że jest regulacja zasięgu świateł.
http://otomoto.pl/bmw-730-730d-e65-C25241854.html ------ ta tez nie ma xenonu.
Bordowa też nie ma xenonu.
PS : Nie pisz posta pod postem.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
W rozkodowanym VIN xenon ma kod 522 a spryskiwacze reflektorów 502.
Te dwie pozycje powinny być w opisie jeżeli są na wyposażeniu pojazdu.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
No to mi rozjaśniliście- czyli akcja z xenonem jest widzę jak w innych bmw.
Moze ktos na fotce wskazać jak to odróżnić?
Ja mam wersje bez xenonow i faktycznie lampa nie do zdobycia. Tylko serwis na zamowienie sprowadza.
Ta bordowa którą wkleiłem z miejscowości lubochnia miałą serwis przy 335 tyś km - w ogłoszeniu 240 :D
kotlet :) jak na dzień dzisiejszy radzicie sobie z modelami przed marcowym liftem ??
bylo:P e32 735 automat e34 525 td automat e36 320i e36 323i automat e38 740i automat e39 528i automat ,
obecnie e39 520i , e39 520i 400 tys km igła :) e65 730d individual
2lata użytkowania - 0 problemów z iDrive. Co tam wgl się chrzaniło że zrobili lift elektroniki???;>
Ulepszyli użytkowanie bo masz 2 przyciski funkcyjne i pewnie kilka innych rzeczy żeby wszystko szybciej chodziło.
W pierwszych modelach dochodziło do np.zawieszania się systemu audio ,nawigacji ,zdarzało się ,że nie zawsze działało automatyczne chowanie kierownicy i w systemie były częste błędy właściwie nie mające wpływu na użytkowanie auta. Były też problemy z oprogramowaniem skrzyni biegów co podobno też poprawiono.Zdarzały się awarie modułu i-drive. Jeździłem i naprawiałem przed i po "lifcie" elektroniki i wielkich problemów i różnic tam nie widzę . Obecnie użytkuję model z 2001r. która ma 350 tys.przebiegu i żadnych problemów nie mam.W poprzednich też nie miałem tak więc nie powinien to być wyznacznik zakupu E65 gdzie powinien się liczyć ogólny stan techniczny.