Znów się naraże paru osobomale co mi tam, nie 1 i nie ostatni raz
![]()
ale ja też jestem za zaostrzeniem tego działu (SPRZEDAM) bo nie jest to w ostatnich powiedzmy 5 m-cach jedyny przypadek a wręcz plaga jakaś
Mówienie "a co da zaostrzenie regulaminu" - jest tak jak byśmy powiedzieli, a co da zakładanie spadochronu przy skoku z samolotu???
Każde utrudnienie powoduje zniechęcenie - pewnie że da sie je obejść, ale wymaga to czasu i zachodu a tym samym jest praco i czasochłopnne
To że ludzie sie kantuja jest, było i będzie -owszem, ale że robia to w sumie ludzie którzy może nie osobiście czasem, ale sie znaja z forum jest dla mnie żenującym procederem
bo zazwyczaj chodzi o w sumie śmieszne pieniądze a nie tysiące czy miliony złotych co tym bardziej podkresla range takiego działania jako skurw... i zwyczajne złodziejswo
Jak dla mnie takie działanie dyskwalifikuje osobe sprzedająca na amen - i nie jest dla mnie tłumaczeniem zapomniałem, urodził mi sie hipopotam czy jeżozwierz, żona się puściła
czy zaatakował mnie zmutowany chomik, czekałem na twoje zdanie itd - poprostu z osobą taka nie robie więcej biznesu nawet na 2 zł !!!

ale co mi tam, nie 1 i nie ostatni raz
Odpowiedz z cytatem