Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 47

Wątek: bialydaro - nieuczciwy forumowicz

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    Ludzie są dziwni, oszukują na drobne i za drobne robią się dziwne akcje.
    Niestety zawsze będzie duża szansa trafić na oszusta, dlatego ja więcej nie wysyłam za pobraniem niczego, a jak mam coś kupić, to tylko przez serwis aukcyjny i wszystkie rozmowy, wiadomości rejestruje.
    Nie rozumiem tylko jednego, czemu nikt nie chce moich pięknych, chińskich ksenonów? :D przecież mam same pozytywne komentarze na allegro :p

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Olejus, na forum są dwie osoby które mają mój depozyt....dużoooooooooooooooooooooo większy :)
    Na zlot to przyjadę nawet pociągiem gdyby zaszła potrzeba, choć Szczurek deklarował się że jak coś to zabierze wszystkich :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 diesel
    lepiej podjechać na zaprzyjazniony szrot bmw lub chociaż zamówić przesyłkę za pobraniem. Nie wszyscy handlujący to oszuści, ale lepiej dmuchać na zimne. Jak już ktoś otrzyma kase na rękę to ciężko jest ją czasem zwrócić. Jest też druga strona medalu, nieuczciwi klijęci zamawiający paczkę i jej nie odbierający.

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    Jednemu "klientowi" wysyłałem 4 razy paczkę... zawsze coś, a to sraczka, a to babci nie było, a to żona zła, że coś kupuję... a towar wart 40 zł :)

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Cytat Zamieszczone przez Roobs Zobacz posta
    Olejus, na forum są dwie osoby które mają mój depozyt....dużoooooooooooooooooooooo większy :)
    Potwierdzam :)

Cytat Zamieszczone przez Roobs Zobacz posta
    ...Na zlot to przyjadę nawet pociągiem gdyby zaszła potrzeba, choć Szczurek deklarował się że jak coś to zabierze wszystkich :)
    Szacun za postawe :)

A wracajac do sedna sprawy gosc pewno padl na cyce jak uslyszal od kuriera cene za wysylke - za 6dych nie ma szans wyslac czegos tak duzego i podatnego na uszkodzenia, koszt wysylki po znizkach to min 120zl... oczywsicie nie zwalnia to Bialegodara ze zwrotku kasy lub odpowiadania na PW

Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 diesel
    Mi zdarzały się lepsze przypadki np.
    1- sprzedałem silnik m30b35 naprawde fajny z DE i koleś dzwoni do mnie że piec kijowy,ze coś stuka i na jeden gar nie pali i żebym tu natychmiast przylatywał 100km. Ja pewny silnika mówię że spokojnie,jutro będę. No to wsiadam na ścigacza i po 1h jestem. Słucham silnika no i stuka i kuleje. Decyzja, głowa w górę ale po odkręceniu ssącego widać zawór krzywy a pod spodem nasadka 11. Dziwnym trafem w komplecie tejże brakowało.
    2- znowu silnik, tym razem is kompletny. Po tygodniu pan mi mówi że na allegro znalazł tańszy!
    3- silnik goły m43, pretensje że po całej zimie przykryty szmatą na dworze wałem nie da się przekręcić
    4- dalej, gość dzwoni i prosi o jeża no to wysyłam, za dwa dni dzwoni z k..wami że lipny towar. Przyjeżdza zdenerwowanych dwóch koksów e36 i dym. Okazało sie że wiatrak padł.
    5- najlepsze, bogaty ojciec kolegi kupuje na wakacjach aku za 80zł do busa. Utargował 20 bo znajomy. W zimie przychodzi że bus mu nie chce odpalić i że gwarancja. Ręce mi opadły i oddałem mu kase i podziękowałem.
    Nie odebranych paczek nie licze i prób oddania uszkodzonych, innych części.

Na ludziach, często byłych kolegach lub warsztatach w styczniu b.r. miałem 35tyś. W większości są to ludzie którzy mają pieniądze. Ostro wziołem się do ściągania i na chwile obecną zostało 15 tyś.

Zaawansowany Użytkownik Awatar chytrusek
    BMW
    e38 740 M62B44
    laki, pogódź się z tym, że jak ściągniesz wszystkie długi, to i przyjaciół się pozbędziesz ;-)

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez chytrusek Zobacz posta
    laki, pogódź się z tym, że jak ściągniesz wszystkie długi, to i przyjaciół się pozbędziesz ;-)
    Przyjaciele wywiązują się z danego słowa a nie wala w ch... jak zorro
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    "Jak chcesz stracić kolegę, pożycz mu pieniądze" - to przysłowie nie wzięło się znikąd.
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Zaawansowany Użytkownik Awatar martinez538
    BMW
    330xd e91/ ex740iA e38 2000r/525i e34 1990r
    W wojsku mi mówili że nie ma kolegów są tylko znajome twarze i to chyba prawda