Witam d³ugo siê nie nacieszy³em.Wczoraj wieczorem podjecha³em pod dom i wszystko ok. Rano wsiad³em odpali³em pochodzi³a 5 sekund i zdech³a od tego czasu kaput proszê o sugestje
Witam d³ugo siê nie nacieszy³em.Wczoraj wieczorem podjecha³em pod dom i wszystko ok. Rano wsiad³em odpali³em pochodzi³a 5 sekund i zdech³a od tego czasu kaput proszê o sugestje
trochê ciê¿ko wywnioskowaæ z tego opisu co jest grane, najszybciej bêdzie ci podholwaæ do mechanika przyczyn mo¿e byæ wiele
Mechanikiem jestem ja,lecz nie mam zbyt du¿ego do¶wiadczenia w bmw .Dok³adnie dzieje siê tak ¿e kiedy rozrusznik krêci to prawie ³apie na 1 sekunde i dalej nic.Potrzebuje pewnych informacji czy w tych autach jest imo i gdzie jest nadajnik,oraz czy je¶li krêcê rozrusznikiem to powinien obrotomierz pokazywaæ obroty a w moim aucie obrotek lerzy na zerze.Awarie pomy paliwa wykluczam bo na gazie te¿ nie pali,tak wiêc stawiam na czujnik wa³u.
Nie mam sekwencje
Nikt nie bêdzie mi mówi³, jak mam ¿yæ, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podzia³ami je¶li chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Obrotomierz dzia³a dopiero po odpaleniu silnika
Jeste¶ kolego pewny ¿e obrotek nie pokazuje ju¿ obrotów na rozruszniku