Bez urazy, ale robić dziure w dachu w siódemce,żeby założyć bat,to taki troche pomysł z du.y... a wygląda jeszcze gorzej...
Bez urazy, ale robić dziure w dachu w siódemce,żeby założyć bat,to taki troche pomysł z du.y... a wygląda jeszcze gorzej...
Wyglada zajebiaszczo moim zdaniem i pewnie inni tez sie z tym zgodza.
Normalnie gdy antena jest schowana, to mam czarny kapselek ktory calkowicie zakrywa mocowanie wiec w oczy nie kole.
Rozumiem twoje spostrzezenia, ale wole miec dziure w dachu i dobry odbior i nadawanie, niz martwic sie o to czy czasem przejezdzajacy TIR z naprzeciwka i podmuch wiatru nie zrzuci anteny - a to chyba by była wieksza kicha na Autobahn po ktorym to auto 3/5 czasu bedzie sie poruszac w trasach do Polski i UK. Poza tym ja nie bede ryzykowal za kazdym razem zmiennego SWR, po kolejnym kladzeniu magnesu na dach, Radio mam na DXy i bede je szanował, dziurka zapewnia bardzo dobra mase i niezmienny SWR.
Powiedz mi jak ma antena wysokosci 210cm utrzymac sie nawet na 16cm magnesie powyzej 200kmh?
Nie bede badziewia na auto zakladal jak potrojny magnes neodymowy bo to dopiero pomysl z jeszcze wiekszej dupy.
Dziurka jest zrobiona prawidlowo zabezpieczona pod nakretką kompleksorem i czarna farba oraz gwint mocowania anteny zrobilem na LockTite wiec wszystko jest cacy.
Pochwal sie jakie masz radio w swojej 7er oraz gdzie je montujesz oraz którą antene używasz i gdzie ją montujesz jesli moge cie prosic to załącz zdjęcia również :p
Ostatnio edytowane przez mcdziubek ; 28-04-2013 o 06:33
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.