OK, dzięki za konkrety. Dobrze, że nie kupiłem, bo już przed sezonem urlopowym zastanawiam się nad sprzętem.
OK, dzięki za konkrety. Dobrze, że nie kupiłem, bo już przed sezonem urlopowym zastanawiam się nad sprzętem.
Nein! Mein Schnitzel!
no i oto chodzilo. burza mozgow.
dzieki.
Alan 102 jest maly i mam przelacznik na 5 i 0. wiec moge gadac w calej EU.
Ale po to kupilem DeltaForce wielkosci odtwarzacza VHS zeby sie nim cieszyc. alan 102 tylko w razie awarii DeltaForce.
Skoro tak jak napisaliscie brak ukladow scalonych i ze bezpiecznie zamocowac do tunelu to tak zrobie. Jednak zdecyduje sie na dziure w dachu.
Moj brat i kilku znajomych z forum cbradio.waw.pl wozi po trzy anteny i sobie zmieniaja zaleznie od humoru.
Kiedys mialem te dwa potowory zanim kupilem BMW.
Jeep Grand Cherokee + Lift Clayton 5" + 33" Gen Grabber na 22" feldze.
tu widac bacik President Texas. wysokosc auta do relingow wynosila 2.10 + bacik troche skrocony wiec razem okolo 4 metrow. strasznie nie praktyczna antena. Dlatego tak jak napisalem w pierwszym poscie ze Antenke bede uzywal tylko Turbinke 5000. Ewentualnie jak mnie natchnie to se zaloze Texas raz na jakis czas.
A tu Cherokee Lift Rubicon Express 6" oponki 32" na feldze 17" tu uzywalem Alan 102 z krotkim backiem do jazdy w las i knieje ale obydwa maja nowych panow.
dzieki za wklad w temat.
pochwale sie jak juz wszystko bedzie smigac.
temat nadal otwarty oczywiscie :D
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
Najlepsi są tacy którzy w autach kombi montują antenę na uchwycie gdzieś na wysokości tylnej lampy lub tablicy rejestracyjnej. 4/5 anteny zasłonięte samochodem...
Ja polecam tutaj:
Miałem tak w poprzedniej E38 i jak w obecnej będę montował to też w tym miejscu.
No nie wiem. Moim zdaniem ten patent w ogóle nie jest poręczny. Trochę może być kłopotliwe sterowanie radiem podczas jazdy. I za każdym razem sięganie po mikrofon gdy chce się coś powiedzieć.