Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: BME e38 740i Białystok

Początkujący Użytkownik
    BMW
    750iL
    Na prawde dziwi mnie bardzo to co piszecie :) Juz z mojego kolegi zrobiliscie mieszkancem Ornety, a on za pewne nawet nie wie gdzie to jest. Znam to auto bardzo dobrze, sprowadził je moj kolega, ktory zakłada instalacje gazowe. Koszt dla klienta takiej instalacji to 7 tys, do tego jest bardzo fajnie zamontowana. Jak tylko dowiedziałem się ze ją sprzedaje, dałem cynk mojemu dobremu kumplowi, ktory bez wahania ja kupił. Ma ją jakoś grubo ponad rok, zrobil nia ponad 50 tyś km, wszystkie wymiany i serwisy robione na bieżąco. Jeśli chodzi o powypadkowa przeszlosc to musze napisac że auto faktycznie miało malowany bok, ale nigdy nie było bite przodem! słupki są całe, nie malowane, a na elementach nie ma szpachli! Jeśli według was rozlane lusterko, lub nerki pomalowane na czarno wykluczają zakup danego auta, lub tym bardziej swiadcza o powypadkowej przeszłości to życze powodzenia w szukaniu bezwypadkowych 13 letnich aut. Samochód jest ładny, nie jest nowy, ale zaufajcie ze nie ma w nim nic, co by odrzucało. Kolega który pisał o tym ze widział auto z tego co mi wiadomo nim nawet nie jeździł. Polecam przyjechać, zobaczyć, przejechać się i zobaczyć na własne oczy a nie bezgranicznie i ślepo wierzyć w opinie wyssane z palca typu ze auto jest bezwypadkowe lub ze komus ten kolor na zywo sie nie podoba. Jest to jedna z ładniejszych, lepiej wyposażonych i podchodzaca idealnie pod moj gust 7 jakimi jeździłem i gdybym nie potrzebował kombi to z pewnoscią była by już moja.

Zaawansowany Użytkownik Awatar zdzichu290186
    BMW
    było E32 735 R6
    Cytat Zamieszczone przez s50 Zobacz posta
    Na prawde dziwi mnie bardzo to co piszecie Juz z mojego kolegi zrobiliscie mieszkancem Ornety, a on za pewne nawet nie wie gdzie to jest. Znam to auto bardzo dobrze, sprowadził je moj kolega, ktory zakłada instalacje gazowe. Koszt dla klienta takiej instalacji to 7 tys, do tego jest bardzo fajnie zamontowana. Jak tylko dowiedziałem się ze ją sprzedaje, dałem cynk mojemu dobremu kumplowi, ktory bez wahania ja kupił. Ma ją jakoś grubo ponad rok, zrobil nia ponad 50 tyś km, wszystkie wymiany i serwisy robione na bieżąco. Jeśli chodzi o powypadkowa przeszlosc to musze napisac że auto faktycznie miało malowany bok, ale nigdy nie było bite przodem! słupki są całe, nie malowane, a na elementach nie ma szpachli! Jeśli według was rozlane lusterko, lub nerki pomalowane na czarno wykluczają zakup danego auta, lub tym bardziej swiadcza o powypadkowej przeszłości to życze powodzenia w szukaniu bezwypadkowych 13 letnich aut. Samochód jest ładny, nie jest nowy, ale zaufajcie ze nie ma w nim nic, co by odrzucało. Kolega który pisał o tym ze widział auto z tego co mi wiadomo nim nawet nie jeździł. Polecam przyjechać, zobaczyć, przejechać się i zobaczyć na własne oczy a nie bezgranicznie i ślepo wierzyć w opinie wyssane z palca typu ze auto jest bezwypadkowe lub ze komus ten kolor na zywo sie nie podoba. Jest to jedna z ładniejszych, lepiej wyposażonych i podchodzaca idealnie pod moj gust 7 jakimi jeździłem i gdybym nie potrzebował kombi to z pewnoscią była by już moja.
    Kolego s50, nie ma co się pienić, opisany był tylko przykład cofniętego przebiegu, tak mi się wydaje, że chodzi Tobie o egzemplarz, który był z Elbląga. A skoro z Elbląga to nie wydaje mi się,że twój kolega nie wie gdzie to jest bo to raptem 50km. Nikt nie mówi, że jest on mieszkańcem Ornety, ale zastanawiające jest dla mnie to, że fotki do aukcji były robione właśnie w Ornecie.
    Tak jak pisałeś, że kolega który widział to auto, pewnie nim nie jeździł, myślę, że chodzi o mnie i rzeczywiście nie jeździłem tym samochodem, ale uwierz mi, że widziałem auto na żywo, jak i inne BMW, które sprzedaje się w Ornecie, m.in. Bmw e65. Jeżeli pijesz do mnie, że odradzam komuś kupno auta, to mylisz się. Wręcz przeciwnie, widziałem te samochody i uważam, że wyglądają ładnie i tak jak pisałem we wcześniejszych postach, warte uwagi, a dla mnie osobiście,jeżeli z samochodem jest wszystko ok to przebieg jest mało istotny.

Dobra teraz dopatrzyłem się, że tobie chodzi jednak o tą z pierwszego postu, bo tylko ona ma czarne nerki.
    Ostatnio edytowane przez zdzichu290186 ; 21-03-2013 o 09:43

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 3.0d
    Skoro jedzie się oglądać auto za 23.500 to chyba jest logiczne że trzeba się nim przejechać.Pojazd nie jest wart swojej ceny.Dla mnie to zwyklak który jest po partacku prowadzony i tyle.Połamany schowek fotela, brak listwy progowej,wylane lusterko,wyjący alternator i reszta pierdół które są opisane ,oj tam raptem 2 tys.i ch...j wie co dalej , co to jest w sumie nic . Zostało opisane jak było widziane wiec kolego s50 nie bajeruj uczciwych ludzi zwłaszcza tych którzy chcą pokonać 300 km i zobaczyć to cacko które chwalisz ,a zwłaszcza instalację gazową która zupełnie mnie nie interesuje i odcina gaz przy ostrym bucie ,żenada.Komuś może się i podoba mnie zupełnie tyle w temacie.
    Ostatnio edytowane przez lukasz7 ; 21-03-2013 o 10:26

Zaawansowany Użytkownik Awatar bladyatl
    BMW
    e38 740i 99r
    ..... musze napisac że auto faktycznie miało malowany bok, ale nigdy nie było bite przodem! słupki są całe, nie malowane, a na elementach nie ma szpachli! .....

..... Kolega który pisał o tym ze widział auto z tego co mi wiadomo nim nawet nie jeździł.....

.... ze komus ten kolor na zywo sie nie podoba....
    witam,
    kolega S50 pisał do moich uwag które zamieściłem w trzecim poście. Postaram sie ustosunkować do jego wypowidzi.
    Jak napisałem samochód oglądałem okolo pół roku temu i byłem bardzo zainstersowany tym samochodem ze wzgledu na wyposażenie, wiec napisałem to co pamietam z tamtej soboty gdy byłem w B. Własiciel poinformował mnie o tym ze bok był malowany/robiony - nie pamietałem dokałdnie czy to był bok czy przód wiec tak napisałem.

Odnośnie jazdy autem zostałem przewieźiony na siedzeniu pasażera gdzie rzuciło mi sie w oczy drgania kierownicy i na wybojach stukot z przedniego zawieszenia. Moja prośba o zamiane miejsc została zbyta milczeniem.

Nie każdemu musi sie taki kolor podobać, wiec to i kilka innych żeczy przekonało mnie że ten samochód nie jest dla mnie.

pozdrawiam.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    750iL
    Ja pisze o aucie z 1 postu. Auto ma zdjecia na niebieskim tle. Nie jest to zdjecie robione w Ornecie a w Białymstoku!!! Kolego z z Suwalk jak piszesz tak jak piszesz to twoj poziom wiedzy jest bardzo niski graniczacy z zerem -bez obrazy, ale tak faktycznie jest :) Pryjechałeś do kolegi zdezelowanym E39 a wypowiadasz sie na tematy typu listwa progu, ewentualnie ulamany schowek, ktorego nie zauwazylem dziwnym trafem. Jeśli ktoś szuka ładnego 13 letniego auta to uważam ze wymiana lusterka, ewentualna naprawa schowka to jest pikus i oby tylko takie usterki mialy inne auta. Daje 1000zł każdemu, kto przyjedzie ogladać to auto a przy ostrym bucie przerzuci z gazu na benzyne. Dla mnie to brednie i tyle, tylko nie wiem kto ma w tym jaki cel, chyba czysta ludzka zawiść i zazdrość przemawia.

BMW
    było E32 735 R6
    Ja pisze o aucie z 1 postu. Auto ma zdjecia na niebieskim tle. Nie jest to zdjecie robione w Ornecie a w Białymstoku!!!
    Wiem i dopisałem już to w swoim poście.

Kolego z z Suwalk jak piszesz tak jak piszesz to twoj poziom wiedzy jest bardzo niski graniczacy z zerem -bez obrazy, ale tak faktycznie jest
    Chyba jednak obrażasz.

Daje 1000zł każdemu, kto przyjedzie ogladać to auto a przy ostrym bucie przerzuci z gazu na benzyne. Dla mnie to brednie i tyle
    Nie rzucaj słów na wiatr, bo z resztą sam napisałeś, że jest to 13-to letnie auto, w którym w każdej chwili może się coś popsuć.
    Auto swoje lata ma i trzeba się jednak pogodzić z tym, że coś może być do wymiany, nie ma rzeczy niezniszczalnych, ale takie gadanie, że dajesz 1000zł, to dla mnie jest śmieszne.
    Idziesz w zaparte, że auto jest cacy, a czy kolega(właściciel samochodu) mówi Ci o wszystkim i o wszystkich usterkach samochodu??

Kolega z Suwałk opisał, uważam swoje odczucia co do stanu auta i uważam, że miał do tego jak największe prawo, a ty od razu mu zarzucasz, że jego wiedza graniczy z zerem.
    Tak nie wolno, bo to jest jego zdanie. Był, widział i najwidoczniej ten samochód mu nie podszedł. Tak więc przestańmy bić pianę o ten konkretny model.
    Każdy samochód ma swojego właściciela, tak więc jeżeli auto jest ok to na pewno się sprzeda, prędzej czy później.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 3.0d
    Wychodzi na to że s50 z podrapanym nosem to właściciel auta ,szkoda że na forum gość z 3 postami ledwo wysranymi i już bryka ,może moderator by się zainteresował .Co do e39 to nawet nie masz pojęcia o czym mówisz ,ale skoro każde auto to gówno to tak samo i twoje .Szkoda gadać.Więc przestroga przed e38 z Białegostoku z gazem za 7 tys zł ,najlepszym na świecie. To auto to jedna wielka lipa ,z naprawianym alternatorem który jest wysrany i zamówiona listą progową z allegro która nie dotarła ,Nie leć w jajo z ludźmi .
    Ostatnio edytowane przez lukasz7 ; 22-03-2013 o 20:23

BMW
    było E32 735 R6
    A z mojej strony, może niesłusznie, ale uważam, żeby moderator zamknął temat, bo uważam, że zakończy się on sporem dwóch userów z resztą ten spór już trwa. Jeżeli ktoś zainteresuje się ponownie autem, to założy nowy temat i nową dyskusję, a tak to zaczął się robić bałagan, a bo ty to, a ty tamto, nie prowadzący do niczego.

Takie jest moje zdanie o tym temacie.