Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Poka¿ wyniki od 21 do 23 z 23

W±tek: Jaka stacja kontroli pojazdów w Katowicach?

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar brunoz
    Do³±czy³
    Mar 2011
    BMW
    E38 740iA
    Sk±d
    Katowice
    Blog
    11
    Dobra, bo widzê, ¿e siê zapêdzili¶cie w dyskusjê nie na temat.
    Auto jest generalnie sprawne i czujê siê bezpiecznie jad±c nim. Natomiast opisa³em w pierwszym po¶cie upierdliwego diagnostê, który czepia³ siê rzeczy moim zdaniem na si³ê. Szuka³ problemu ¿eby uwaliæ auto. Mam wszystkie papierki, mam wszystkie os³ony na LPG. Wszystko jest cacy. Tylko nagle siê przyczepi³ kole¶. Nigdy nie spotka³em siê z takim zachowaniem diagnosty. zawsze by³o to raczej mi³e do¶wiadczenie i koñczy³o siê ewentualnym zwróceniem uwagi po przegl±dzie, co nale¿y niebawem wymieniæ (np. tarcze, amorki itp).

Zavoli - nie obra¿aj siê od razu. Byæ mo¿e tylko ja uznajê przebijanie siê z Ochojca do Mys³owic w godzinach szczytu popo³udniowego za co¶ nie normalnego. Wybacz, ale szuka³em w Katowicach a nie w Tarnowskich Górach.

I nie, nie chcê daæ w ³apê by mieæ piecz±tkê. Nie o to mi chodzi.

Tak, chêtnie naprawiê wszelkie pierdó³ki jak simmering czy lu¼ne linki rêcznego, zaraz po tym jak wymieniê sobie komplet kó³ i zrobiê ca³y uk³ad ch³odzenia. Przepraszam, ¿e nie zarabiam jak B. Szyc. Ten, kto wie, gdzie s± zlokalizowane te elementy, wie ile to roboty, ¿eby zlikwidowaæ kropelkê na tydzieñ czy mieæ lepszy wynik hamowania rêcznym na rolkach.

Szkoda, ¿e zeszli¶my z tematu, który brzmia³: jak± polecacie stacjê diagnostyczn± w Katowicach.
    Wiêcej praktyki, panowie, a mniej teorii proszê.

I dodam, ¿e dzisiaj po 18 zrobi³em przegl±d na tej stacji, któr± sobie wybra³em wy¿ej.
    Nein! Mein Schnitzel!

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2013
    BMW
    2
    Sk±d
    Katowice
    Szkoda, ¿e zeszli¶my z tematu, który brzmia³: jak± polecacie stacjê diagnostyczn± w Katowicach.
    Wiêcej praktyki, panowie, a mniej teorii proszê.

Porz±dna stacja diagnostyki jest na ul. Karoliny 2 masz tu zadzwon www.przegladysamochodow.pl. Czemu o niej pisze? bo nie robi± problemów i maj± normalne podej¶cie, sprawdzenie zawieszenia 20z³ a jak cos u nich robi³e¶ np geometrie kó³ to za darmo.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar pio
    Do³±czy³
    Jul 2012
    BMW
    e39 tds, e38 730, SS900
    Sk±d
    SH

Jaka stacja kontroli pojazdów w Katowicach?

Polecam okregow± stacjê kontroli pojazdów w Katowicach, ul. Obroki. Je¿d¿ê tam wszystkimi swoimi beemkami i nigdy go¶æ nie robi³ problemu. Sprawdza elementy odpowiedzialne za bezpieczeñstwo, w przypadku drobnych usterek zwraca uwagê, kiwa paluchem i mówi, ¿e nastêpnym razem ma byæ naprawione. Jeden z diagnostów ma e39, wiêc i wspólny temat siê znajdzie. Powodzenia. Trzeba siê liczyæ z faktem, ¿e po prostu bêdzie coraz trudniej zarejestrowaæ stare auto - takie czasy niestety.

Podobne w±tki

1. Spot w Katowicach
    Przez PrzemoS w dziale Archiwum spotkañ 7er
    Odpowiedzi: 36
    Ostatni post / autor: 11-03-2013, 22:08
  2. Odprowadzenie pojazdów Warszawa i okolice
    Przez BorysFromWarsaw w dziale NA KA¯DY TEMAT / Humor / Off Topic
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 01-11-2008, 16:49

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci