Dobra, bo widzê, ¿e siê zapêdzili¶cie w dyskusjê nie na temat.
Auto jest generalnie sprawne i czujê siê bezpiecznie jad±c nim. Natomiast opisa³em w pierwszym po¶cie upierdliwego diagnostê, który czepia³ siê rzeczy moim zdaniem na si³ê. Szuka³ problemu ¿eby uwaliæ auto. Mam wszystkie papierki, mam wszystkie os³ony na LPG. Wszystko jest cacy. Tylko nagle siê przyczepi³ kole¶. Nigdy nie spotka³em siê z takim zachowaniem diagnosty. zawsze by³o to raczej mi³e do¶wiadczenie i koñczy³o siê ewentualnym zwróceniem uwagi po przegl±dzie, co nale¿y niebawem wymieniæ (np. tarcze, amorki itp).
Zavoli - nie obra¿aj siê od razu. Byæ mo¿e tylko ja uznajê przebijanie siê z Ochojca do Mys³owic w godzinach szczytu popo³udniowego za co¶ nie normalnego. Wybacz, ale szuka³em w Katowicach a nie w Tarnowskich Górach.
I nie, nie chcê daæ w ³apê by mieæ piecz±tkê. Nie o to mi chodzi.
Tak, chêtnie naprawiê wszelkie pierdó³ki jak simmering czy lu¼ne linki rêcznego, zaraz po tym jak wymieniê sobie komplet kó³ i zrobiê ca³y uk³ad ch³odzenia. Przepraszam, ¿e nie zarabiam jak B. Szyc. Ten, kto wie, gdzie s± zlokalizowane te elementy, wie ile to roboty, ¿eby zlikwidowaæ kropelkê na tydzieñ czy mieæ lepszy wynik hamowania rêcznym na rolkach.
Szkoda, ¿e zeszli¶my z tematu, który brzmia³: jak± polecacie stacjê diagnostyczn± w Katowicach.
Wiêcej praktyki, panowie, a mniej teorii proszê.
I dodam, ¿e dzisiaj po 18 zrobi³em przegl±d na tej stacji, któr± sobie wybra³em wy¿ej.