Witam.
Przed chwil± mia³em ma³y problem u siebie w e32.... mianowicie zaczelo co¶ brzêczeæ pod mask± pomiêdzy skrzynka bezpieczników a przednia szyb± (jak by przy mocowaniu wycieraczki) po kilku sekundach pojawi³ sie dym.... czyli co¶ siê pali³o..... na szybko wyjete przeka¼niki ale dalej to samo wiêc po kolei bezpieczniki.... po wyjêciu 30go? (w pierwszym rz±dku jest od 1 do 29 i w drugim nastêpne 4 znajduj± siê obok przeka¼ników) usta³o.... wyjo³em radio bo poprawia³em przewody przy radiu wywali³em wi±zki kabli na zewn±trz i podpiolem bezpiecznik z powrotem.... cisza..... ale...... nie dzia³a mi zupe³nie nawiew... ponadto nawet nie reaguje na prze³±czanie nawiewu za³±czenie klimy itp (te diody na przyciskach martwe mimo ¿e dzia³a³y wszystkie) Dodam ¿e przy gaszeniu silnika po jakim¶ czasie to cos czesto sie za³±cza³o na 3-5 sekund wy³±cza³o i ju¿ wiêcej siê nie za³±cza³o.... nie mam pojêcia co to jest i o co chodzi.... dodam ¿e po wyjêciu opisanego wy¿ej bezpiecznika nie dzia³aj± szyby i szyberdach czy co¶ jeszcze? nie wiem tyle usa³o mi siê sprawdziæ.... teraz jest cisza ju¿ sie to co¶ nie za³±cza ale bezpiecznik wyjêty i nie wk³ada³em ¿eby sobie ogniska na placu nie zrobiæ..... Czy jeste¶cie w stanie mi powiedzieæ o co chodzi? pilna sprawa :(
taka skrzynka ja ta z linku. 2gi rz±d bezpieczników pierwszy od lewej
http://forums.eurocca.net/showthread...rol-issues-E32

Odpowiedz z cytatem