Mi pali 20 litrow :)

Instalacje w aucie mialem zalozna w 2001 roku wtedy to byl szal tej instalacji teraz nikt sie nie chce podjac naprawy ustawiania tego ...
We wroclawiu jeden gosc mi naprawil ze auto odpala i jezdzi na nim , ale nie tak jak ja tego chce , czasami sie zadlawi czasami cos . I zeby chodzila jak chodzi , ma ustawione na regulatorze 1,5 bara cisnienie a powinna miec 1 bar !

Gosc powiedzial ze to wina regulatora ze mam jeden tylko i nie trzyma stalego cisnienia przy kazdych obrotach . Powiedzial ze powinienem zalozyc drugi , ale sam nie wiem . Wiem ze koszt takiego jak ja mam zalozony Landi Renzo ( czy jakos tak ) to koszt 1500zl , a wiec nie wiem czy mi sie to oplaca i jade do wielunia , tam podobno jakis szpec od gazu jest i wtedy bede myslec po jego diagnozie . Zmieniac mi sie tez nie oplaca bo bym musial zmienic wszystko co pod maska ...

Generalnie pali 20 litrow nie wazne czy jezdze spokojnie czy deptam - to mnie dziwi !
Nie znam sie na gazie , ale narazie mam ciezkie czasy wiec oszczedzam i tankuje po 2,02 zl