Raz na weekend chce nia pojechac na jakies wesele moze nawet 2 razy w miesiacu...
Wiem ze perla to to nie bedzie ale sa zdjecia szczegolowe ktore Wam co niec powiedza a Wy co nie co mozecie powiedziec mi, np czego jej brakuje albo co zle wyglada albo np jak tam pojade to na co mam zwrocic szczgolna uwage bo ten model np. lubi miec takie fochy ze... itd ;)
Moje zdanie jest takie gosciu wzial te auto w rozliczeniu czyli pewnie za mniejsza kase niz sam chce a ze jest biala (malo chodliwy kolor ) i chce ja w miare szybko sprzedac bo jej nie uzytkuje dla tego taka cena, dla mnie chodzi o to zeby ta beta miala zdrowo bude zeby byla bezwypadkowa i zeby silnik miala zdrowy jak w kazdej mojej bylej i obecnych betach. Pyk kluczykiem i smialo moge jechac 1000, 2000 km bez strachu...
a jak w zawiasie jakas koncowka bedzie pukac czy inna duperela ... to nie przeszkoda
chcialbym jej wsadzic jakas wielka polerowana felge i zostawic reszte w orginale
najgorzej to tego gazu sie obawiam co wy o tym myslicie?
w zdjeciach jest troche zdjec silnika , co zauwazylem to niema obudowy na wiatraku i jest jakas czarna plama na chlodnicy , moze to byc wyciek z viskozy albo z chlodnicy , ma przykrecona jedna srube w pudlo od filtra powietrza - co moze swiadczyc o tym ze miala strzaly i rozwalalo pojemnik...itp jesli mozecie dac mi podobne wskazowki to bede bardzo happy za pomoc
pozdro