Pisa³em o tym trupie w okolicach listopada/grudnia. Gdyby kto¶ chcia³... to zdecydowanie odradzam. Auto sta³o pod Wroc³awiem, teraz widzê Koszalin. 4 miesi±ce plus minus. http://otomoto.pl/bmw-730-C28357408.html
Pisa³em o tym trupie w okolicach listopada/grudnia. Gdyby kto¶ chcia³... to zdecydowanie odradzam. Auto sta³o pod Wroc³awiem, teraz widzê Koszalin. 4 miesi±ce plus minus. http://otomoto.pl/bmw-730-C28357408.html
Legnickie tablice , a nigdy mi siê nie rzuci³a w oczy. Do tego do¶c ¶wie¿e te tablice, wiec szybko ktos sie jej pozby³.
a co jej dolega bo na foto nie ma tragedii
ogl±da³em j± mniej wiêcej w listopadzie - na szybko : nie je¼dzi³a jak powinna, gaz do przegl±du, benzyna do przegl±du, zawieszenie przód ca³kowicie wybite, brak przegl±du wtedy, szyby ciemnie jak rumunki przy autostradzie, automat szarpa³, kopa nie mia³a w ogóle, ¶rodek turbo z³om br±zowe skóry... wiêcej grzechów nie pamiêtam, ale temat jest gdzie¶ tam wisz±cy i mo¿na sobie odkopaæ. Wtedy by³a wystawiona za 4600 chyba. Skoro kto¶ po 4 miesi±cach j± goni to albo zajecha³ ju¿ na maksa albo zaczê³a siê sypaæ konkretnie.
Za same felgi z oponami dostaniesz blisko 2tys - ciê¿ko straciæ kupuj±c i maj±c miejsce i czas na rozbiorkê ;)
To popatrz realnie po forum za ile mo¿na sprzedaæ 10% tego samochodu.
Swoj± drog± - ciekawe podej¶cie. Jak widzisz auto w ca³o¶ci to nie dasz 30% za to za jedn± czê¶æ w dziale kupiê/sprzedam dajecie tyle ile chce sprzedaj±cy za ca³± e32 tutaj.
P.S. Nie jestem handlarzem ale wydaje mi siê ¿e potrafiê obiektywnie oceniæ warto¶æ samochodu i nie da siê na tym straciæ. To e32 musia³o by byæ z³amane wokó³ drzewa ¿eby wyg³aszaæ takie teksty.
Ostatnio edytowane przez bartolo ; 15-03-2013 o 23:07
Kup, sprzedaj i udowodnij to :) serio :) jak kto¶ bierze trupa na czê¶ci i ma czas siê z tym bawiæ to ok. Tyle zarobi ile siê narobi. Tutaj jest konkretne og³oszenie dotycz±ce je¿d¿±cej E32, która tak na prawdê nie je¼dzi.
Co nie znaczy ¿e nie jest warta swojej ceny - tu siê chyba jednak zgodzisz ? :)
Kuuuuurde chyba nawet na kilogramy by sê zwroci³o :D
No warte jest 2 tys :D Mam tani± lawetê ;)