Zamieszczone przez
lukasz7
Byłem i widziałem longa oglądałem 5 minut i było pozamiatane szyby podwójne rozwarstwione do wymiany fotel kierowcy ma wszyty kawałek skóry która ponoć była porwana widać to i wygląda paskudnie, uszczelka drzwi podklejona taśma izolacyjną i wiele innych auto nie spodobało mi się zupełnie więc odpuściłem,zwłaszcza przebieg lipa ,trzeba wsadzić kupę kasy .Ta druga ze zdjęć wygląda ok ,ale jak to bywa po wizycie sporo do zrobienia szpilki kół zerdzewiałe,na drzwiach rdza, w silniku wymiana uszczelek pokryw ,przebieg podejrzany wpisy w serwise nie zgadzają się.Zderzak przedni przesunięty do przodu nie zgrywa się z łukiem błotników,tylny błotnik nie ma już zakresu na czujniku lakieru i pomiędzy zderzakiem blacha jest paskudnie zrobione.Beznadziejna zmieniarka dvd przykręcona śrubami do tapicerki ,w bagażniku siłownik tylnej klapy hydrauliczny zeszczany oczywiście do wymiany ,no i najważniejsze auto z Niemiec świeżo sprowadzone,a na miejscu gość twierdzi że auto stało 6-miesiecy w garażu w Polsce lipa jak ch...j Jeżeli szukasz dobrego auto to w zupełności nie te odradzam szkoda czasu i kasy lepiej iść do zoo.