Podepnę się. Mam jakiś czytnik nawigacji w bagażniku, ekran 4:3, rok produkcji 1995 i w menu telewizorka w ogóle nie mam funkcji nawigacji. Gdzie szukać przyczyny?
Podepnę się. Mam jakiś czytnik nawigacji w bagażniku, ekran 4:3, rok produkcji 1995 i w menu telewizorka w ogóle nie mam funkcji nawigacji. Gdzie szukać przyczyny?
Moze byc czytnik odpiety, sam czytnik uszkodzony, ew. navi nie "dokodowana" do auta.
Witam! Mam ten sam problem co kolega,, neonunit'' i na navi mam napis code z kąd ten kod wziąść i czy coś to pomoże? 740i rok 95 ekran 4x3 dodam ze w bagażniku na czytniku nawi zapala sie kontrolka On oraz jak wgładam zgraną płytke z mapą pali się CD.
Koledzy ja również mam pytanie jak kupiłem auto jakiś rok temu na ekranie 4:3 była opcja nawigacja i telefon ale kiedyś jak mechanik robił mi zawieszenie padł mi akumulator i po naładowaniu już nie ma opcji navi ani telefon. Dodam że telefon działa tylko z słuchawki np. odbieranie z kierownicy czy głośnomówiący nie działa muszę podnieść słuchawkę i dopiero. Co mogło się stać?
Ja walczylem ostatnio z NAVI bo mialem "zacieniona" i na dodatek wypluwala mi wszystkie plyty. Wyjąłem ją rozebralem wyczyściłem laser i teraz normalnie dziala jak nalezy. Przez czas jak lezala w domu to w aucie nie bylo wogole w menu oplcji navi i do tego z obrazu "HD" zrobil sie "VGA" czcionki byly strasznie kanciate.
Jezeli opcja navi jest zacieniona proponuję przeczyscic navi, nagrac od nowa plytke bo plyty tez wiecznie zywe nie sa.
Jezeli brak navi w menu trzeba by sprawić czy nawi jest podłączona, moze uszkodzona jest wiązka idaca do nawi, odłączone jakies tasiemki w srodku navi albo brudne styki, moze pomóc psikniecie jakims kontakt sprayem.