Panowie, znalazłem coś takiego, taka niby instrukcja/poradnik w jednym. Miał ktoś z tym do czynienia?
Brak praw autorskich .
Panowie, znalazłem coś takiego, taka niby instrukcja/poradnik w jednym. Miał ktoś z tym do czynienia?
Brak praw autorskich .
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 14-03-2013 o 23:15
nie miałem z tym do czynienia. Masz jakiś link do tego?
Do kupienia na allegro??
Co Wy tak ostatnio czepiacie się tych praw ? Jeśli takie rzeczy są ogólnie dostępne w internecie, a nie zassane na chomiku, czy innych serwisach, to nie trzeba żadnych praw.
Wystarczy podać źródło pochodzenia tego poradnika (tak jak to jest na przykład na stronach Wikipedii), n.p. link i będzie wszystko OK.
Jeśli ktoś chciałby się czepić, to i tak przyczepi się do wielu informacji i publikacji zawartych na forum, a według mnie publikacja okładki jakiegoś poradnika jest tylko dobrą reklamą dla jego wydawcy i nie narusza jego praw autorskich.
Możesz się Anatol ze mną nie zgodzić, ale myślę, ze jesteś przewrażliwiony.
Myśle że kolega ma racje w końcu chyba nikomu krzywdy się nie zrobi to nie są jakieś tajne dokumenty,a komuś mogą okazać się przydatne takie poradniki,broszury itd,E38 jest już nie produkowana od 12 Lat i to dobra reklama podejrzewam ze i tak nawet jak do kupienia to używana i jest to dobra reklama bo komuś może przynieść sporo informacji:)Sam bym chętnie pooglądał można jakiś link do tego poradnika?
Ostatnio edytowane przez slowik871 ; 14-03-2013 o 12:54
Witam Panów ponownie, odnośnie zdjęć zamieszczonych w pierwszym poście to zrzuty ekranowe tego programu zrobiłem we własnym zakresie.
Co do programu to trafiłem na niego w necie. Do każdej pozycji jest wideo z angielskim komentarzem, ale ciekawie to wygląda. Jedyne co to niektóre filmiki wieszają mi system, bo mam stare wtyczki :)
... a długo będziemy się prosić o linka ?? ;)