Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: 2.8 audio wydechu po przeróbce :)

Cytat Zamieszczone przez puchatek27
    Cytat Zamieszczone przez Neuf
    Chłopczyku - pokaż swoje 7 i pokaż co w niej zrobiłeś własnoręcznie :)
    :hah: :hah: :hah: :razz: Ani w B12ce, ani w e38 ktore mialem nic nie zmienialem ( zwlaszcza wydechu :x ) bo seria 7 to modele flagowe BMW. Obecnie w wieku 28lat dorobilem sie e61 w dieslu i jestem z tego dumny ( i tez na pewno w niej nic nie zmienie).

ps. Jezeli tak bardzo Cie urazilem moja wczesniejsza wypowiedzia na temat tego ,co uslyszalem,to sorry ,ale nie jestem zwolennikiem tego typu modyfikacji zwlaszcza w 7mie, i chyba mam prawo do wypowiedzenia sie,prawda????? :what:
    Cholera w profilu wypisaleś nawet auto żony .. Myślę że jestes ardzo fajnym kolegą ..
    Też miałem b12stke .. a teraz mam 728ia a moja dziewczyna A6tke nowa a przyszły teść nowiutka S8 ..

Czuje się fajniejszy tralala

Bukieciarz ..

P.s

Skoro CI się nie podoba po co to w ogóle komentujesz .. aaaa już rozumiem pewnie jesteś typem człowieka który z dolewka płynu do spryskiwaczy jedzie do ASO .. ;D

I to pewnie CI daje taka fajna UROJONĄ WYŻSZOŚĆ .. boś ty waćpan z 7er i avantem żony
    Jak na górze tak na Dole , Jak w środku tak na zewnątrz..

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740
    Neuf super robota ,gratuluje odwagi wszystkim ktorzy sami zmieniaja ,ulepszaja naprawiaja swe 7 ,a tobie kolego puchatek 27 radze sprubowac prac chaupniczych to szybko zaoszczedzisz na f01
    pozdrawiam

Początkujący Użytkownik Awatar puchatek27
    BMW
    e39 523i touring,e36 328i cabrio,T4 TDI
    Cytat Zamieszczone przez trolu
    Też miałem b12stke .. a teraz mam 728ia
    TAK???????????? I co z nia zrobiles??????? Teraz gratuluje super wyboru jakim jest 2.8 w 7ce -:: ( to tez tylko moje skromne zdanie ) :hihi:

Zalozycielowi tego tematu juz napisalem,ze skoro poczul sie obrazony po mojej wypowiedzi to sorry. Napisze jeszcz raz,ze nie jestem zwolennikiem tego typu zmian w 7ach. Wiec o co ci chodzi,co???? Mam do tego prawo ,bo do tego jest to forum.

xxxxxxx

Proponuje czasem zastanowić się dwa razy a potem coś pisać
    Moja "5ka" zjada na sniadanko z dzemikiem wszystkie bmki nie noszace znaczka ///M :)!!!!!

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez puchatek27

Ps . xxxx:
    Trolu sie ucieszy !
    Posłuchaj teraz uważnie! Tak się sklada, że mam połowę rodziny w Nowym Targu i dokladnie wiem co tzn Bukieciarstwo i bukiet!! Jesteś zwyczajnie nieokrzesany i tym postem pokazałeś jaki jesteś! Wystawiasz swiadectwo sobie! Ciągle nie rozumiesz,że nikt tu nie jest Twoim wrogiem lub konkurentem (do tej pory) , a Nasze uwagi tyczą się Twojego slownictwa. Masz prawo do oceny, ale z kulturą!

Tym tekstem o Trolu dobiłeś do bandy

ps' szkoda, że nie jestem modem
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    kubusiu puchatku wiesz fajny masz podpis pod postami, to ty jestes tym mułem???

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53

Re: 2.8 audio wydechu po przeróbce :)

Cytat Zamieszczone przez Neuf
    http://www.youtube.com/watch?v=_Kc2Ove0OQM

i wszystko jasne - komu się podoba temu się podoba kwestia gustu a ja cholernie nie uczesany :)
    for you neuf :D

http://www.maxior.pl/film/115159/Kab..._Panow_W_aucie

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Znam to krzywy znam i już tym podjechałem chłopczykom na mieście :)

NEUF moje zdanie znasz :)

Koledzy tez ..

A temu panu chwilowo przydał sie przymusowy odpoczynek na forum ..
    Jak na górze tak na Dole , Jak w środku tak na zewnątrz..

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Pawle znam bardzo dobrze - a taki chłopczyk i jego wyskok jakoś na mnie wrażenia nie robi i głowy sobie tym nie zawracam :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E46 328Ci
    o jakie fajne akcje przegapiłem ;)

Puchatek: gratuluję, że wieku 28 lat dorobiłeś się E61. Bo dobry samochód jest w życiu najważniejszy. Naprawdę podziwiam.

;)

Uprawnienia umieszczania postów