Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
Nie wiem, nie wiem nie znam :P Ale warto zauważyć że to marna kopia emblematu, Ponieważ ja posiadałem oryginalny z E65 ;)

Przypomnę jak to wyglądało:
Hm... BMW Z zewnątrz brzydkie nie było nawet dużo korozji nie miała praktycznie wcale z tej po wierzchu bo doły drzwi były straszne, Ale pewnego dnia wykwity rudy spadły na mnie jak grad i z każdą godziną pojawiał się nowy parch.

I zrozumiałem że mimo dołożenia 8 tyś efektu nie widać To E32 nie jest tym o którym marzyłem więc zostałem ManiacDriftingiem skutecznie męcząc ją kilka miesięcy aż do pourywania dźwigienek zrobiłem i pozbyłem się jej. Mimo wszystko prócz wnętrza i blachy to BYŁO dobre E32. Ale już teraz raczej nie jest. Ponieważ posiadało po mnie około 8 właścicieli krótkoterminowych. Widziałem się z 6 właścicielem przyjechał nią do mnie i był to obraz nędzy i rozpaczy.

W życiu bym nie pomyślał że moja buma była tak traktowana po tym jak w moim temacie napisałeś że "tylko raz" spaliłeś lacia ; ] Tak napisałes po czym wpis usunąłeś, pamiętam ! Bez urazy Maniac :)