Wczoraj zawiozłam z mężem sprzęt rodzinie :)
Łącznie zakup zbliżył się do 1900 zł :) Udało mi się tyle zebrac pieniążków ;) na forum i poza forum.
Zainteresowanym wyślę na e-maila dowód zakupu.
A tutaj taka mała zajawka fotek :)
i takie moje wrażenia...
Radośc była wielka. Strasznie miło się patrzyło jak wielką przyjemnośc zrobiliśmy mężowi Pani Agnieszki i jej a nawet dzieciakom. Niestety nie dotarł sprzęt na sobotę (mieli umówione już granie) ale udało im się wypożyczyc jakiś z Domu Kultury.
Co chwilę Pan Tomek nie mogąc powstrzymac emocji komentował, że sprzęt jest super, że jest dużo lepszy od tego na którym dotychczas grał, że o niebo lepszy od tego co ma dom kultury :) że mikrofon działa wspaniale! bo na sobotniej imprezie to ciągle coś przestawało działac ;) że mikrofon ledwo zipiał.
Na szczęście i tak jego granie i śpiewanie bardzo się spodobało. Wszyscy wspaniale się bawili.
Dyrektor Domu Kultury obiecał im, że będzie Pana Tomka polecał na wszystkie imprezy, w tym jak ta sobotnia (spotkanie Koła Gospodyń Wiejskich). Teraz tylko trzymac kciuki, by udało mu się złapac zlecenia na granie no i porządną pracę.
Jak widzisz na fotkach i filmiku przy okazji sprawdzania czy wszytsko działa zagrał nam kilka kawałków :) Nie mgół przestac grac i śpiewac :) Nie podejrzewałam go o to, że ma taki ładny głos :) Mały Wojtuś ciągle przychodził i pytał czy będzie mógł śpiewac do mikrofonu bo tak to lubi.
Duża ogromna buźka mi się dostała i przekazuję ją WAM z ogromnym podziękowaniem.
Na wychodne dostałam wiejskie jajeczka i zaproszenie na kawę oraz obietnicę, że Pan Tomek jak będzie taka potrzeba zagra na finale Szlachetnej Paczki :)
Sorki, że fotki takie poobracane ;)

Odpowiedz z cytatem