Chyba nie zrozumiałeś co napisałem :) klejem dwuskładnikowym przykleja się urwane zaczepy do listwy ,jak się urwią to się nie niszczą tylko nie trzymają się już tej listwy ,dlatego można śmiało je tam z powrotem przykleić :)![]()
Chyba nie zrozumiałeś co napisałem :) klejem dwuskładnikowym przykleja się urwane zaczepy do listwy ,jak się urwią to się nie niszczą tylko nie trzymają się już tej listwy ,dlatego można śmiało je tam z powrotem przykleić :)![]()
Tymi zaczepami "stożkowymi" z tyłu listwy nie ma się co przejmować. Są - można powiedzieć - pancerne.
2 razy wyjmowałem i ani nie jęknęły. Tam za bardzo nie ma się co zepsuć...
część ...201 jest zdejmowana
część ...203 jest przyklejana
zwykle łamią się prawie wszystkie te klamerki (po 1,20 zł sztuka)
![]()
Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...
Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
G. K. Chesterton
dalej pozostaje kwestia jaki kawał gumy skombinować do tych listewek. Chcąc nie chcąc, jest to kosmetyczna duperela i wydatek rzędu 1400pln na dwie gumki to bardzo dużo
Ktoś może robił to u siebie i został mu kawałek gumy ?
e38 m62TUb44 740i
Pytanie z innej beczki... zdemontowałęm wczoraj te listwy i kupiłem w miedzyczasie klamerki. Jednak zdziwiłęm się gdy pod moimi listwami tychklamerek nie było tylko same elementy 201 i 203.. nie wiem za bardzo co z tymi klamerkami zrobić, a chce jutro zamontować z powrotem istwy
te czesci 201 i 203 to sa do mocowania tylnich nazwe to "sierpów" co sa w nich te gumki a tepo 1.20pln. to jak sie nie myle to sa do listew dlugich co biegna przez caly dach![]()
aaaa dzięki:p narazie tylko sierpy zdemontowałem więc to z tego powodu nie mogłem znaleźć zastosowania dla tych spinek!