Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 73

Wątek: e32 740 ta jedyna?

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    człowieku po całokształcie wymień co jest ładnego/fajnego w tym wozie brak zaslepek ładnego lakieru ładnego wnętrza???? uważasz, że pod tą warstwą zaniedbania auto nagle okaże sie mechaniczna perełką weź sie obudź ludzie w 99% robią tak, że najpierw auto wygląda potem jeździ a to nawet nie wygląda to nie chcę wiedziec jak jeździ i tyle ono jest brzydkie z każdej strony i koniec kropka. A skoro Ty jesteś takim znawcą to co nam powiesz o tym aucie powymieniaj te jego zalety których ja nie byłem na tyle inteligentny, żeby zauważyć czekam...

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 728iA
    prawie każdy pisze, silnik i skrzynia, a jak dla mnie to są rzeczy wymienne podłoga musi być fest!
    a w temacie to mogę jeszcze napisać, że nie warto oceniać książki po okładce.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    No coś rozsądnego ktoś napisał to fakt rdza najważniejsza ale z drugiej strony silnik i skrzynia tez remont skrzynia w razie czego to 3-5k, silnika 5-6k a mówimy o aucie za 7k czy przyszły właściciel wsadzi tyle, żeby w razie czego ratować maszynę??? Bo kupując to auto gdzie komuś nie przeszkadzało jeżdżenie z krzywym wydechem czymś tam zwisającym obok niego krzywym halogenem bez zaślepki bez dekielków ?( kosztuja marne grosze ) to uważacie , że dbał o poważne sprawy skoro o pierdoły nie zadbał????

Zaawansowany Użytkownik Awatar Seb00
    BMW
    E38 M60
    Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I Zobacz posta
    człowieku po całokształcie wymień co jest ładnego/fajnego w tym wozie brak zaslepek ładnego lakieru ładnego wnętrza???? uważasz, że pod tą warstwą zaniedbania auto nagle okaże sie mechaniczna perełką weź sie obudź ludzie w 99% robią tak, że najpierw auto wygląda potem jeździ a to nawet nie wygląda to nie chcę wiedziec jak jeździ i tyle ono jest brzydkie z każdej strony i koniec kropka. A skoro Ty jesteś takim znawcą to co nam powiesz o tym aucie powymieniaj te jego zalety których ja nie byłem na tyle inteligentny, żeby zauważyć czekam...
    Znawcą nie jestem ale ty gdybyś był taki inteligentny to stan techniczny wozu oceniłbyś po oględzinach a nie po zdjęciach na których możesz sobie najwyżej zobaczyć że nie ma, jak to napisałeś, "ładnego koloru i wnętrza". Koniec rozmowy.

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I Zobacz posta
    ludzie w 99% robią tak, że najpierw auto wygląda potem jeździ
    Czyli ja należę do tego 1% :D
    Krzysiek, poczekajmy co napisze wizytujący tę gadzinę ;)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    Ja napisalem co mi sie nie widzi daj kontrargument co ci sie widzi tzlko konkretz bo jak porposilem o konkretz to zaraz koniec rozmowy dziwne ja wymienilem liste usterek juz ze zdjec nie jest ich malo a co dalej na zywca

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    Irek tak ale sam powiedz co sadzisz o longu i indzvidual za 7k ktorz nawet na zdjeciach wzglada kiepsko w razie czego remont silnika wyjdzie drugie tyle co fura

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Krzysiek, po 1. to nie jest Lang tylko krótka wersja. Siedzenia zniszczone to fakt, ale reszta budy wygląda OK. Poza brakiem jednej kratki w przednim zderzaku wszystko się zgadza. Silnika i skrzyni nikt tak naprawdę nie słyszał, więc nie ma co dywagować, jednak tak jak wspomniał ktoś wcześniej - są to części wymienne. Ja będę się upierał, że warto auto zobaczyć i mu się bliżej przyjrzeć bo jest wyjątkowe.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    X5 4.6IS+E38 LIFT+330i Cabrio
    Cytat Zamieszczone przez poulyz Zobacz posta
    prawie każdy pisze, silnik i skrzynia, a jak dla mnie to są rzeczy wymienne podłoga musi być fest!
    a w temacie to mogę jeszcze napisać, że nie warto oceniać książki po okładce.
    Taa kupić za 7 tyś bo podłoga ok, pomalowac rysy, zrobić wnętrze wymienic silnik i skrzynie bo moze być śmie i robi się interes życia.

Zdarza się naturalnie ,ze ktoś traktuje auto jako dupowóz i technicznie ma być super a wizualnie moze być ble - ale średnio mi się chce wierzyć, ze dotyczy to tego auta...
    Niech ktoś pojedzie i zobaczy nie ma co gdybac.

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Szlag mnie trafia jak czytam pierdoły typu: auto bez plasticzka i wytarty fotel i w ogóle jakoś z zew mało szałowe, czyli musi być pasztet

Czy każdy, kto używa stara limuzynę musi mieć wypolerowany lakier, komplet zaślepek, które notabene łatwo zgubić, albo ktoś sobie pożyczy, czy tapicerkę w nienagannym stanie?
    Może właściciel po prostu używa auta codziennie, robi set kilometrów ma w duu że jest brudne, i może waży 120 kg i fotel niszczy 2x szybciej niż przeciętny kierowca?

Widzę, że niektórzy forumowicze są dobrym materiałem na wróżbitów
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion