Podrzuæ kolego ile p³aci³e¶ za nówkê :)
Podrzuæ kolego ile p³aci³e¶ za nówkê :)
Mój Kolega zrobi³ visco na sta³e w E32 750i...po kilku dniach mia³ do kupienia nowy wiatrak,visco,ch³odnicê i maskê do malowania i co¶ tam jeszcze siê rozwali³o...tylko ostrzegam.Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
nie robi mi ró¿nicy czy kupiê nówkê czy co¶ zrobiê z t± po prostu ma szumieæ i tyle :)
wszystko siê da....
nie op³aca siê, chyba ¯e chcesz mieæ jak kolega pisa³ powy¿ej, od siebie dodam ¿e to e38 które ja widzia³em po eksplozji wiatraka to i maskê mia³o do wymiany lub roboty blaharskiej
jak ci to wywali podczas jazdy szybkiej , wiedz ¿e pewnie buchnie ci lata na szybê, i nie bêdziesz nic widzia³ (raz tak mia³em) bo wisko do pompy wody przyczepione, tracisz te¿ wspomaganie i hamulec bo pu¶ci pasek... zastanów siê co mo¿e siê staæ dalej
...jak lubisz szum to sobie radio rozstrój albo przyczep skrzyd³a do auta jak james bond ...ludzie sk±d wy takie pomys³y w ogóle macie
Rozumiem ¿e mo¿e co¶ takiego siê staæ nie negujê tego po prostu wiele 7 demek które mia³em przyjemno¶æ widzieæ mia³y albo zrobione Visko ( czy. po tuningu) b±d¼ nowe. Mi osobi¶cie pasuje taki d¼wiêk... jednemu pasuj± rybki drugiemu akwarium ... dla zwróci³em siê z rad± do was :) jutro podskoczê do sklepu i zapytam o visko.
moje kosztowa³o chyba 150z³ dla sprostowania w zimie o wiele mniej wyje tak wiêc my¶lê ¿e wszystko z nim wporz±dku
No dobra a jesli chodzi o firme ktora robi wiskoze to jaka wybrac? Meyle dobre?
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
kup jakie¶ po¶rednie cenowo, ja zawsze tak robiê no chyba ¿e nie ma zamienników to kupuje orygina³ ale w wiêkszo¶ci przypadków s± zamienniki, czêsto d³u¿ej ¿yj± ni¿ ori