Nie kombinowaæ nie bêdê po prostu wymieniê Wiskozê i na pewno czê¶ciej bêdzie siê za³±cza³a ni¿ teraz wiec na pewno bêdê zadowolony :)
Nie kombinowaæ nie bêdê po prostu wymieniê Wiskozê i na pewno czê¶ciej bêdzie siê za³±cza³a ni¿ teraz wiec na pewno bêdê zadowolony :)
Dziêki Kolego i wszystkim za podpowiedzi !! Pozdrawiam !
Ja dodam ¿e mai³em kiedy¶ takie zablokowane wisco w e30 1.6 :) i czu³em siê jak by by³ 3litrowy bêzyniak :) wiêc dzwiêk nawet fajny,ale my¶lê ¿e w 7ce mo¿na czym¶ innym dzwiêk uzyskaæ np sto¿kowy filtr? Ma kto¶ sto¿ek?
Kolego zanim zaczniesz weryfikowaæ kto jest in¿ynierem a kto nie zorientuj siê jak siê je¼dzi autem które ma fabrycznie 300 ps a w danej chwili ma ich 250 , mogê ci gwarantowaæ ¿e dopóki nie odwiedzisz hamowani to siê nie zorientujesz. A co do mojego wykszta³cenia to przeliczanie ile zabiera mocy wentylator w bmw w stosunku do mocy silnika zostawi³em w 1 klasie technikum. W tej chwili muszê rozwi±zywaæ trochê inne problemy np. ¿eby warta 650 000 zl maszyna przy obróbce nie rozwali³a siê sama z powodu ¼le wstawionego przecinka w programie.
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 09-03-2013 o 21:42
[QUOTE=525d;360623]
No to doskonale wiesz, ¿e z t± moc± siê zagalopowa³e¶ i to mocno.
Tutaj masz dla przyk³adu wentylator 45kW:
http://simatekasia.com/index.php?opt...wer&Itemid=122
Pozdrawia in¿ynier z GE.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 08-03-2013 o 20:43
pozdrawiam Bartek
Kiedy¶ wraca³em poprzednim e38 z naszego pieknego morza z wiskiem zblokowanym ,wszyscy sie ogl±dali co za huk ,ale chyba nie o to chodzi w 7er , od razu jak dojecha³em je wymieni³em.
Wiska Meyle sa jak najbardziej dobre ,mia³em i wytrzyma³o ponad 200tys km.
Ska22 , jestem prawie pewien ,¿e na klapie z ty³u masz 790i :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D to tez super bajer :D
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
ELVIS a mi siê wydaje ¿e nie potrzebnie tu siê odzywasz bo nikt Cie o to nie prosi o takie debilne posty ;] arturo193 - podoba mi siê jak chodzi tak jak w za³±czonym filmie który doda³ kolega wiec nie chodzi tu o jakie¶ blokowanie tylko o sam dzwiêk
Jak ju¿ chcesz prawdê us³yszec to pomys³ Twój niestety jest debilny , wczesniej koledzy próbowali Ci to delikatnie wyt³umaczyæ ,powodzenia w modach ,nie zapomnij o napisie na klapê :buba_phone: