Nie kombinować nie będę po prostu wymienię Wiskozę i na pewno częściej będzie się załączała niż teraz wiec na pewno będę zadowolony :)
Nie kombinować nie będę po prostu wymienię Wiskozę i na pewno częściej będzie się załączała niż teraz wiec na pewno będę zadowolony :)
Dzięki Kolego i wszystkim za podpowiedzi !! Pozdrawiam !
Ja dodam że maiłem kiedyś takie zablokowane wisco w e30 1.6 :) i czułem się jak by był 3litrowy bęzyniak :) więc dzwięk nawet fajny,ale myślę że w 7ce można czymś innym dzwięk uzyskać np stożkowy filtr? Ma ktoś stożek?
Kolego zanim zaczniesz weryfikować kto jest inżynierem a kto nie zorientuj się jak się jeździ autem które ma fabrycznie 300 ps a w danej chwili ma ich 250 , mogę ci gwarantować że dopóki nie odwiedzisz hamowani to się nie zorientujesz. A co do mojego wykształcenia to przeliczanie ile zabiera mocy wentylator w bmw w stosunku do mocy silnika zostawiłem w 1 klasie technikum. W tej chwili muszę rozwiązywać trochę inne problemy np. żeby warta 650 000 zl maszyna przy obróbce nie rozwaliła się sama z powodu źle wstawionego przecinka w programie.
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 09-03-2013 o 21:42
[QUOTE=525d;360623]
No to doskonale wiesz, że z tą mocą się zagalopowałeś i to mocno.
Tutaj masz dla przykładu wentylator 45kW:
http://simatekasia.com/index.php?opt...wer&Itemid=122
Pozdrawia inżynier z GE.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 08-03-2013 o 20:43
pozdrawiam Bartek
Kiedyś wracałem poprzednim e38 z naszego pieknego morza z wiskiem zblokowanym ,wszyscy sie oglądali co za huk ,ale chyba nie o to chodzi w 7er , od razu jak dojechałem je wymieniłem.
Wiska Meyle sa jak najbardziej dobre ,miałem i wytrzymało ponad 200tys km.
Ska22 , jestem prawie pewien ,że na klapie z tyłu masz 790i :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D to tez super bajer :D
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
ELVIS a mi się wydaje że nie potrzebnie tu się odzywasz bo nikt Cie o to nie prosi o takie debilne posty ;] arturo193 - podoba mi się jak chodzi tak jak w załączonym filmie który dodał kolega wiec nie chodzi tu o jakieś blokowanie tylko o sam dzwięk
Jak już chcesz prawdę usłyszec to pomysł Twój niestety jest debilny , wczesniej koledzy próbowali Ci to delikatnie wytłumaczyć ,powodzenia w modach ,nie zapomnij o napisie na klapę :buba_phone: