Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Problem z samopoziomowaniem świateł przednich - Prośba o pomoc .

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65
    Cytat Zamieszczone przez mieciu Zobacz posta
    Witam ja miałem podobnie we wcześniejszej e65 2002 r obydwa reflektory podniosły się troszkę i 3 m przed autem oświetlały, wymieniłem sensor położenia wahacza przedniego i zadziałało wszystko. Launh akurat wtedy nie widział żadnej usterki po prostu zaryzykowałem i trafiłem . Jeśli masz jakiegoś znajomego w okolicy u którego działa podmień od niego, wyjęcie go to 15 min. W tej chwili też mam z tym problem w e65 2001 z tym że leżą na glebie i nie dają najmniejszego znaku życia irytuje mnie to strasznie bo walczę z tym już ze 3tyg może ktoś ma jakieś pomysły. Ingerencja kluczem to ostateczność owszem da się je ustawić ale nic nie zastąpi efektu jak one się ładnie uniosą i wypoziomują nie mówiąc o aut regulacji przy przyśpieszaniu i hamowaniu:D
    najprawdopodobniej masz uwalony moduł LMA, który odpowiada za regulację świateł skoro nic nie chcą robić. Moduł na alledrogo 100zł + kodowanie itd

(pre) Neo Katechu Men Vip Awatar hatecraft
    BMW
    735i - E38 FL Aut.
    Blog
    7
    Jak w E38 padnie czujnik przy kole, to przy uruchamianiu auta też światła "się ustawiają". Tylko że świecą bardzo nisko.
    Jak podłączyłem INPA, to pokazywało mi że przedni jest walnięty, bo odczyt był na czerwonym polu.
    Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...

Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
    G. K. Chesterton

Początkujący Użytkownik Awatar mieciu
    BMW
    E66 750Li E53
    Dzięki Łysy za podpowiedz sprawdzę raz jeszcze, tylko trochę dziwne że można się z nim połączyć i w dodatku nie widzi żadnych usterek. Podjadę chyba do serwisu bo już nie mam na to siły ani cierpliwości. Pzdr