co Cie obchodzi kogoś styl i gust? masz swoje auto to nie wtykaj nosa w inne.
co Cie obchodzi kogoś styl i gust? masz swoje auto to nie wtykaj nosa w inne.
Nie obchodzi mnie niczyj styl, pisze ogólnie, że fabryki sie nie poprawia, jeśli juz to nie takimi pierdołkami (moje zdanie) i pewnie nie tylko. Jak chcesz zebym nie wtykał nosa, to nie pisz na oficjalnym forum:):D
Kolego tuczi77: zgadzasz sie ze fabryki sie nie poprawia w przypadku oswietlenia? Założyłbyś do tyłu e32 clear..?
Ostatnio edytowane przez rafalmiller ; 17-11-2013 o 19:00
.
Czego nie rozumiesz Analtom? Moje zdanie jest takie, ze fabryki sie nie poprawia:) ale nie obchodzi mnie to, co kto zamontuje w swoim aucie. Pewne zeczy ( modyfikacje ) sa poprostu nie smaczne, e38 to tak piekne auta, ze nie potrzebuja poprawek wizualnych, owszem mozna cos zmienic, np dla poprawy bezpieczenstwa (ksenon).....ale hologramy??? Ringi??? Po co? Hologramy, zeby sasiedzi widzieli w nocy jakie masz auto?. Ringi, zeby ludzie widzieli ze mam nowoczesny pojazd?...bo nowe x1, x3, x5, x6 itp takie mają... zamiast ringow jest ori swiatla do jazdy dziennej:) rozumiem oswietlenie auta ledowe, podkresla to jakosc wnetrza. Koncze moja wypowiedz na temat ulepszania modelu e38:D mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi za moje wypowiedzi;)))
Analtom????? teraz to już wiem o czym Ty myślisz hahahahahhaha
xenony to akurat zły przykład bo jak e38 go nie miało i wstawisz hid-y od żółtych bez zmian lamp itd to większej wiochy nie ma i nawet te projektory tego nie zmienią
poza tym czy ktoś coś poprawia w aucie czy nie to jego wola, my możemy powiedzieć że nam się nie podoba ale zmuszać by tego nie robił i obrażać kogoś kto poprawia prawa nie mamy
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!