Powiem wam, ze to logo średnio mi się podoba ale podświetlany emblemat z linku Adasia musi wygladac w nocy super ;) Tylko ja bym to podswietlil pomarańczowym, chyba, ze ktoś ma biale ring to wtedy niebieski z filmu :) Dla mnie bomba :P
Powiem wam, ze to logo średnio mi się podoba ale podświetlany emblemat z linku Adasia musi wygladac w nocy super ;) Tylko ja bym to podswietlil pomarańczowym, chyba, ze ktoś ma biale ring to wtedy niebieski z filmu :) Dla mnie bomba :P
Dopiero sierpień ale widzę,że przygotowania do Świąt Bożego Narodzenia już w toku...sprzedawcy choinek popłyną bo w tym roku strojenie BMek w modzie :p ...
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
na jakimś forum widziałem w trójach, montowali to jako dolne oświetlenie drzwi. Dla mnie wiocha :D
Kiedyś o tym myślałem, ale raczej pójdę w kierunku zamontowania kamery parkowania w przednim zderzaku :)
moj szefo ma takke cos w e39, bez zadnych otoczek i calkiem fajnie to wyglada
Może i nie wyglądało by głupio jak bo tak nie dawało po oczach i jak by się miało 20 lat na karku a tak to podtrzymuje -WIOCHA ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
jestem na nie :D
Nie liczy się model, nie liczy się moc... liczy się marka.
Taka sama wiocha jak jakies ringi do lamp przed i po lifcie. Maniaki ringów, kiedy zajarzycie ze fabryki sie nie poprawia....
co Cie obchodzi kogoś styl i gust? masz swoje auto to nie wtykaj nosa w inne.
Nie obchodzi mnie niczyj styl, pisze ogólnie, że fabryki sie nie poprawia, jeśli juz to nie takimi pierdołkami (moje zdanie) i pewnie nie tylko. Jak chcesz zebym nie wtykał nosa, to nie pisz na oficjalnym forum:):D
Kolego tuczi77: zgadzasz sie ze fabryki sie nie poprawia w przypadku oswietlenia? Założyłbyś do tyłu e32 clear..?
Ostatnio edytowane przez rafalmiller ; 17-11-2013 o 20:00