Przebiegi to ma³y piku¶.Wiele aut jeszcze za granic± by³o stert± z³omu.
http://bez-wypadkowe.net/forumdisplay.php/461-Ostrzegam
wys³ane z Note2/tapatalk
Przebiegi to ma³y piku¶.Wiele aut jeszcze za granic± by³o stert± z³omu.
http://bez-wypadkowe.net/forumdisplay.php/461-Ostrzegam
wys³ane z Note2/tapatalk
BOSS, no i takiej odpowiedzi bardziej bym siê spodziewa³ po kim¶ z takim sta¿em na tym forum ;)
Je¿eli sprzedawca w PL ma faktury, papiery, ksi±¿kê serwisow± ORYGINALN¡ itd. to serio mo¿na siê zastanowiæ. Bo auto po zdjêciach w PL jak i w DE wygl±da identycznie (a wygl±da ca³kiem dobrze, oprócz tych zderzaków). Wiêc jest nadzieja ¿e kto¶ dba³.
Ale ja osobi¶cie wola³bym to kupiæ z oryginalnym przebiegiem i papierami... Mogê daæ t± kasê, o ile jak w³a¶nie ty mówisz BOSS, by³o odpowiednio serwisowane.
Mam 728i i szukam czego¶ z lepszym wyposa¿eniem i silnikiem, ale musi byæ czarna z zewn±trz jak i w ¶rodku. Ale swoj± serwisujê a¿ za nadto... nawet zbieram paragony z przegl±dów ju¿ nie mówi±c o fakturach itd,
Wiêc jakbym mia³ zmieniaæ to nawet mogê siê pokusiæ o takie autko z przebiegiem 300ty¶, ale serwisowane..
Co do kupuj±cych... to nie jest tak dok³adnie jak wszyscy mówi± tutaj. Ale, nie chce mi siê ju¿ tutaj o tym pisaæ.
Po prostu uwa¿am ¿e nale¿y nag³a¶niaæ takie sprawy i tyle.
Pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy 7ki!
P.S. neonunit Audi tak ma... nawet jakby kupi³ z pewnych r±k xD hehehehehehe to tylko szmec vagen. Fura dla ludu xD
Mnie osobi¶cie fascynuje ta pozycja:
http://bez-wypadkowe.net/showthread....NB93596B582522
To musia³ byæ szczep, inaczej by³oby nieop³acalne.
~ wys³ane poprzez Tapatalk
Cuda kurde na patyku ¿e to siê op³aca³o naprawiæ
O tej m5 ju¿ by³o na forum, my¶lê ¿e by³y nr przespawane a tamto s³u¿y³o za dawcê i mia³o papiery..
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
tam buda byla pognieciona jak szmata ;d Wiec albo szczep ca³okowity albo swap karoseri przynajmniej bo napewno i tak wiele elementow sie uchowalo ;) Moja 735 chocia¿ ze 2 razy w ¿yciu mia³a podobn± kolizje do tej m5 spaw na spawie ale w pl to fachowcy betoniarke szpachli i wyglada jak nowa :D
Jak to lecia³o? "Trochê p³askownika, kilka podk³adek i bêdzie bezwypadek" :)
A co do tematu to podjechaæ do go¶cia z ofert± kupna ( z wydrukowan± ofert± z mobile.de i z otomoto ) zainteresowaæ siê kupnem i przy podpisywaniu umowy pokazaæ mu oferty i zapytaæ: To co opuszcza Pan 5ty¶ z³ czy dzwonimy na policjê???? Ciekawe jak by zareagowa³.
Ostatnio edytowane przez krzysiek7er ; 03-03-2013 o 18:06
"W czasie deszczu gdy wiatr wieje, s³ychaæ Alfê jak rdzewieje."
Nie rozumiem was nadgorliwców. Gnoju cz³owiekowi narobicie a ¶wiata i tak nie naprawicie. Fakt, nie pochwalam tego co robi ale to Polska, i gdyby byt mojej rodziny zale¿a³ od tego czy opchnê furê z cofniêtym licznikiem to zrobi³bym dok³adnie to samo.
Po d³u¿szym zastanowieniu jednak zostawi³bym t± siódemeczkê dla siebie, wygl±da ca³kiem ca³kiem...