No pewnie! Dzisiaj śpię w aucie i patrzę w gwiazdy... :D
No pewnie! Dzisiaj śpię w aucie i patrzę w gwiazdy... :D
Wrażenia to będzie miał na pewno jak będzie ustawiał szyber coby nie świstał ;)!!
Właśnie przeglądam howto dotyczące poziomowania szyberdachu i chyba zaraz się za to zabieram :D
Odświeżam. Mam do wyboru kilka uszczelek na realoem, różnią się m.in. długością. Ktoś może mi powiedzieć jaki obwód ma dziura w dachu? Nie mam jak zmierzyć bo auto u mechanika.
Panowie a ja mam szyber taki ze z zewnatrz jak patrze to jest szklany a od srodka jest normalna podsufitka.. Da rade ja wyrzucic zeby zostalo samo szklo?
Pewnie się da ale latem będziesz miał szklarnię. Po to jest materiał żeby móc sobie zasłonić.
Ale ja mam caly czas zasłonięty.. w omedze bylo fajnie bo był materiał ale moznabyło go odsunąć i mieć szkło nad głową a tu niby jest szkło ale od srodka za cholere go nie moge zobaczyc ;)
Nie jestem specem ale to może znaczyć że coś jest uwalone i się nie chce odsunąć - ten element zasłaniający szybę powinien być ruchomy. Ruchomy, ale odsuwany ręcznie.
U mnie ręką nie ma go jak złapać nawet.. jedynie jak troche odsune szyber do tylu wtedy moge ten materiał pchnąć ale nie idzie..
Mam szyber regulowany w dwóch płaszczyznach.. może to dlatego? teraz zajrzałem i nawet jakbym odsunął ten materiał do tyłu to na połowie przedniej częsci szyberdachu również jest taka druga tapicerka.. ;/