Jak juz coś takiego chcesz ,ale szczerze nie wiem po co, bo na tym nic się nie da zrobić tak naprawdę ,to mozna to zrobić z byle jakiego drewna , byle było lite :)
Mój szwagier ma tartak i duuuzo drewna ,możesz z nim pogadać i Ci takie cuś zrobi :)
Jak to po co, aby grzebać pod spodem :D:D:D Jak się ociepli to będę strugał najazdy. Muszę ogarnąć markety budowlane i tartak koło Muchowca :)
No no ciekawe co Ty chcesz grzebać pod tym spodem ? :D:D:D:D:D:D będziesz kładł peszel ? czy zakładał kamere podwozia ? :D:D:D:D:D:D:D:D
No przy okazji muszę opeszlować każdy kabelek w podwoziu :D:D:D
Problem z najazdami metalowymi jest tez taki ze kat natarcia jest o wiele wiekszy niz w tych drewnianych . I np jak mialem je ustawione na betonie to nijak nie szlo na nie wjechac bo slizgaly sie . Suma sumarum zawsze stawiam na koziolkach . Tym bardziej ze o wiele bardziej praktyczne , bo przy zawiasie mozna robic no i skrecac kierownica .
Własnie ja mam tak nisko przód, że inna opcja niż drewniane nie wchodzi w grę. Na metolowe prędzej wjadę zderzakiem niż kołami :)
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Jest wypas. Idę w tym kierunku, tylko w drewnie.