Moze mi ktos wyslac linka do sprawdzonego softu mk4 z Pl jezykiem ? Wiem ze jest masa na chomiku ale niestetu z tamtad pobieranie utrudnione jest bo nie mozna placic visa tylko jakies q... przelewy .
Moze mi ktos wyslac linka do sprawdzonego softu mk4 z Pl jezykiem ? Wiem ze jest masa na chomiku ale niestetu z tamtad pobieranie utrudnione jest bo nie mozna placic visa tylko jakies q... przelewy .
Wysłał bym Ci na emila ale chyba ograniczenie jest do 100MB...
OK napisz na PW emila to prześle, jestem jeszcze z godzinę przed kompem...
Ostatnio edytowane przez tomgtdek69 ; 27-02-2013 o 21:40
V8 Garage
to zapłać smsem
Ze szwecji ?
Nie masz nikogo z rodziny/znajomych w PL co SMS za 4zl wyślą?
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Tego wgrywałem i działa bez zarzutu:
http://chomikuj.pl/Mr.Lova/BMW_has*c...3d*3dBMW*3d*3d
Perspektywa także
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
no tak szwecja![]()
Udalo mi sie zaplacic sms em przez kolege kolegi mojego wujka co mieszka w Holandi ale ciagle ma kontakty na "miescie" . Sciagam wersce polecona przez cursora . Mam nadzieje ze polata w x5 .
Prawda jest taka ze zeby cokolwiek zalatwic w Polsce to trzeba miec kontakty na miescie a czasem i na wiesi .