1. Nie czyta mp3 (a jesli już czyta z tej śmiesznej emulowanej zmieniarki to bez nazw plików nie wspomnę o ID3 tag-ach).
2. Brak zestawu HF bluetooth
3. Nawigacja która nie stała obok nawigacji
4. Brak dotykowego wyświetlacza co powoduje że obsługa jest tragiczna
5. jedyny nośnik to płyta CD - moje dziecko już nawet nie wie jak ona wygląda.
W zasadzie to łatwiej wymienić plusy:
1. OBC - i tutaj ukłony do lockbud bo mi wystarczy że mogę na wyświetlaczu zegarów przeglądać wartości OBC tym bardziej że nic ciekawego tam nie ma - dla mnie uchwyty na kubki więcej naczą :D
2. spasowanie bez rzeźby
ratovnik: Jak wyżej - mój sprzęt nie wyświetla danych OBC (jeszcze... ponoć pracują nad poprawą dekodera CAN bo aktualny dekoduje tylko kierownicę i sterowanie). Niestety miałem wybór pomiędzy tym a dynavin czy eonon (te obsługują) ale za to bardzo kiepsko grają. Ta euro-navi ma na prawde dźwięk na bardzo wysokim poziomie a mam porównanie jak pisałem do wielu innych włącznie z naviheaven, które siedziało u mnie wcześniej. Poza tym dynavin i eonon są ciut droższe... a nawet plastyk strukturą kiepsko pasuje do reszty.
Aha - obsługuje każdego dongle-a USB jakiego wsadzisz, APN i resztę ustawiasz w menu...
W sumie tyle... Jeszcze nie wiem jaka będzie cena dla nas ostateczna, jakie będą wersje itp. Pomagam aktualnie przedstawicielowi w ustaleniu czy uda się wypuścić wersję oryginalnie przystosowaną do montażu plug&play.
Chociaż ja wolę mój sposób bo jak by miało tak wystawac jak u lockbud to by mnie szlag trafił... Teraz praktycznie tworzą jedną linię z klimatronik'iem.

Odpowiedz z cytatem