Nie jest tak zle, są także lokalne gazety i to tam najlepiej o okazje, od człowieka który nawet kompa w domu nie ma. W necie nic ciekawego już nie ma. Pozatym cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość.
Nie jest tak zle, są także lokalne gazety i to tam najlepiej o okazje, od człowieka który nawet kompa w domu nie ma. W necie nic ciekawego już nie ma. Pozatym cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość.
Witam serdecznie
Najbardziej interesuje mnie 4.0 ponieważ jest dość ekonomiczną, niezawodną i mocną jednostką.
mati-e28 nie rozumiem, a w czymś to przeszkadza? Nie lubisz szanować swoich pieniędzy? Dla mnie LPG to przepis na tanie auto w eksploatacji w porównaniu do potencjalnych awarii w dieslach. Tak samo z E39 530D-w życiu bym tego nie kupił skoro, mogę mieć to samo tyle że z 4.4+LPG. Może zabrzmi to brutalnie ale to już są nastoletnie auta w cenie kilkunastu tyś. zł więc nie ma co przesadnie tu mówić o prestiżu marki i modelu.
Dzięki wszystkim za przywitanie :)
Myślałeś o wyjeździe do Dojczów? Gdybym swojej e32 740 nie kupił zupełnie przypadkiem jakiś czas temu, to poważnie rozważałbym wyjazd w poszukiwaniu m60b40. Koszty by były większe ( i jeszcze montaż LPG ) ale jeżeli chcesz dłużej pojeździć to może to jest jakaś opcja? Gorąco polecam M60B40, niewiele tego jest, mało aktywnych forumowiczów z tym silnikiem w e32, z moją instalacją STAG-a chodzi super i w lecie zjadło mi 12 LPG w trasie na 100km ( 100-110 km/h bez tempomatu)- przecież golf III potrafi tyle spalić !
Witamy ;]
Rejestracja 2000zł+LPG3500zł... raczej nie warto. Zobacz ile rzeczy można za to zrobić w krajowej.
Jak chcesz coś naprawde dobrego to często się opłaca. Lepiej także wydać 5,5k na opłaty i nowy gaz niż malowanie. Ja polecam ci e38 728, najekonomiczniejsze co chodzi o serwis,spalanie i części a osiągi są wystarczające.