Jak wlozysz usb z nowymi mapami to poprosi o kod.
Kody od Grega mialem
Wypalcowane z LG G4
Jak wlozysz usb z nowymi mapami to poprosi o kod.
Kody od Grega mialem
Wypalcowane z LG G4
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Ok, sprawdze jak sytuacja, bo moze nie bedzie potrzeba jakby lifetime dzialal.
Witek
No niestety prosi o kod przed aktualizacja, wiec jakby ktos mogl ogarnac moj temat poniewaz nie mam zbytnio czasu na szukanie i wygenerowac dla mnie kod byloby super. Mapy pobralem 2016-2 Next Europe, ostatnie 7 Vinu DZ74091. Z gory dzieki.
Witek
Pisz do Greg...Administrator.
Wypalcowane z LG G4
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
ma ktoś mapy do pobrania 2016-2 ?
@kjwilk
Każdemu z osobna pisać????
Zobacz kilka postów wyżej...dałem link....
No przecież to juz jest lenistwo straszne...
Greg chyba na wakacjach, bo pisalem ale sie nic nie odzywa.
Witek
A taaak teraz widze. To jak wroci . Ja innego dojscia nie mam.
Wypalcowane z LG G4
http://www.bmwesys.com/guides/Navi%2...structions.pdf
nie ma za co ;)
Nie mam kabla i ogolny brak czasu. Wole wlozyc pena, wpisac kod i jechac w trase niech sie aktualizuje. Poczekam na Grega jak wroci o ile juz nie wrocil, albo na kogos kto mi wygeneruje kod zebym mogl puscic aktualizacje, bo pen z mapami czeka. Pozdro
Witek