Polecam Greg-a.
Szybko i skutecznie.
Ja juz mam mapkę.
Polecam Greg-a.
Szybko i skutecznie.
Ja juz mam mapkę.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Zapytam może tutaj, pewnie przyda się to innym.
Miałeś może już problemy z aktualizacją do 2016-1 ze starszych wersji np. 2009 lub 2010?
Miałem już 2 takie przypadki.
W obu przypadkach pomogło wrzucenie 2014 lub 2015 najpierw
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Miałem mapę 2010-1.
Wpierw ściągnąłem z neta i jak wkładałęm usb to pisało że " pliki są niekompletne" Kilka różnych pościągałem i za każdym razem tak samo było.
Dopiero mapa od Greg-a zadziałała. Bez żadnego problemu poszło z 2010 na 2016-1. Czas około 50 minut.
Teraz czekam aż Grześ przyjedzie do mnie i wgra mi polski język plus aktualicację wszystkich modułów, pierdółek.
Oraz oczywiście wgra mi CHIP-a .....a wiem że potrafi :)
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Ja sobie tym generatorem z netu ostatnio 2016-1 zrobilem ale mialem problem z drugim parametrem az w koncu znalazlem na jakims forum jak to sprawdzic w konkretnej mapie. Jakby ktos mial problem to piszcie.
Zen mam BMW 730xd 2013 (po lifcie) i chcialem zaktualizacje mapy, bo moje sa 2013. Jakbys podrzucil mi info odnosnie generatora i jak to robiles ze poszlo wszystko ok bede wdzieczny. Nie bawilem sie dawno i nie wiem czy do naszych aut sa rozne wersje navi czy tylko jedna. Pozdro
Witek
Po lifcie juz pewnie nie masz Premium tylko nkwszy typ map.
Wejdz w Nawigacja-options- i zjedz na sam dol i zobacz jaki typ mapy masz
Wypalcowane z LG G4
Pisze Road Map Europe Next 2013
Witek
Czyli musisz sciagac mapy z nazwa Next. W przed liftaxh jest Premium. Ja god od Grega mam. Bawilem sie 2h samemu ale sie wkurwialem tylko. U Grega w 14 min mialem
Wypalcowane z LG G4
http://www.bmwfsc.ca/map-data/
Wypalcowane z LG G4
Dzieki. A generator fsc ktos posiada, bo jak w x5 pewnie bedzie trzeba podac przed instalacja ?? Nie wiem ktos jak wyglada sytuacja z lifetime, bo chyba dwa sa w gratisie i czy ten rocznik to jeszcze obejmuje ?? Moze nie bede potrzebowal kodu ??
Ostatnio edytowane przez Lover ; 28-07-2016 o 12:13
Witek